Middle Earth Shadow of War DLC

Съдържание:

Middle Earth Shadow of War DLC
Middle Earth Shadow of War DLC
Anonim

В пропуска за разширение Shadow of War, който може да бъде закупен за 40 евро, получаваме четири DLC-та: Slaughter Tribe Nemesis, Outlaw Tribe Nemesis, Blade of Galadriel story DLC и Desolation of Mordor story DLC.

The Slaughter Tribe Nemesis ще бъде пуснат през ноември и ще даде на играча нови мисии, в които трябва да бъдат атакувани крепости от специални видове орки, Slaughters. Outlaw Tribe Nemesis DLC предоставя подобно съдържание, с изключение на това, че се върти около непокорните орки. Това DLC ще бъде налично през декември. Slaugther Tribe Nemesis DLC идва почти едновременно с актуализацията на Endless War.

2018 ни представя DLC за Middle Earth Shadow of War

Двете разширения на Tribe могат да се разглеждат като допълнителни мисии. Това, което ни очаква през 2018 г. в съдържанието на Shadow of War, е по-скоро наративно. В The Blade of Galadriel, който ще бъде пуснат през февруари, вие поемате ролята на убиеца Eltariel като играч. С нея ще откриете мистериите на Назгул.

Последната част от пропуска за разширение ще бъде пусната през май и ще се казва Desolation of Mordor. Вие играете с Baranor, капитанът на Minas, и командвате цяла своя армия. Това е да убиете надигащите се опасни орки от изтока.

Middle Earth Shadow of War беше пусната по-рано този месец за PlayStation 4, Xbox One и PC. Бяхме доволни от играта, защото в нашия преглед тя получи 8, 8. Пропускът за разширение е достъпен цифрово за 40 евро или ако закупите Middle Earth Shadow of War Mithril Edition.

Популярна тема