Microsoft на Nintendo Switch – Какви игри искаме да виждаме повече?

Съдържание:

Microsoft на Nintendo Switch – Какви игри искаме да виждаме повече?
Microsoft на Nintendo Switch – Какви игри искаме да виждаме повече?
Anonim

Засега няма широко предложение на Microsoft за Nintendo Switch

Колко далеч искат да стигнат Microsoft и Nintendo в това сътрудничество и колко конкретни са плановете изобщо, ние очевидно не знаем. Интересуваме се и имаме някои идеи за игри, които можем да видим на хибридната конзола на Nintendo. Ето игрите на Microsoft за Xbox и/или PC, които бихме искали да видим на Nintendo Switch.

Историята на супер късметлия

Това стартиращо заглавие за Xbox One X с весела лисица в главната роля не беше добре прието навсякъде, но бяхме очаровани от него. Като 3D платформинг, вдъхновен от класиките на Nintendo 64 като Banjo-Kazooie и Super Mario 64, Super Lucky's Tale със сигурност няма да изглежда на място в гамата на Nintendo Switch. Това е жанр, който е популярен сред по-младите и по-възрастните фенове.

С игри като Super Mario Odyssey, Yooka-Laylee и Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, на Switch не липсват 3D платформинги. Жанрът се справя добре на Nintendo Switch. Super Lucky's Tale може да бъде включена в този списък, що се отнася до нас.

Image
Image

Странно повторение

Rare Replay една игра ли е? Технически има трийсет и докато някои заглавия в тази колекция вероятно няма да ви отнемат много време, предлага се и необходимата класика. Banjo-Kazooie и Banjo-Tooie, разбира се, но също и Bad Fur Day на Conker, Perfect Dark и Battletoads (ако можете да се справите).

Разбира се, носталгията по Nintendo 64 изигра роля при избора на тази игра. Приносът на Rare към библиотеката на Nintendo 64 понякога изглежда като единствените игри за тази платформа, които не са преиздавани няколко пъти. Ще бъдем ли много доволни само с Банджо? Може би. Бихме ли казали не на останалите? Със сигурност не.

Image
Image

Forza Horizon 4

Какво може да бъде по-добро от добра състезателна игра? Добра състезателна игра с интересен онлайн мултиплейър. За разлика от повечето игри в жанра, където се състезавате със сравнително малък брой хора, Forza Horizon 4 предлага онлайн свят, в който до 72 играчи могат да бягат едновременно.

За собственика на Switch, Forza Horizon 4 би била добра промяна от по-традиционния Mario Kart. Освен това игра от такъв мащаб печели само от по-голяма група играчи. Толкова полезно както за Microsoft, така и за Nintendo и дори може да доведе до леко увеличение на броя абонати на Nintendo Switch Online.

Image
Image

Ори и Сляпата гора

Metroidvanias са налице, а има и доста на Nintendo Switch. Въпреки че Nintendo може да претендира за собственост върху един от съименниците на жанра и много metroidvanias като Hollow Knight и Axiom Verge се радват на успех на Switch, един от най-големите скорошни хитове на жанра до момента остава ексклузивен за Microsoft.

Има достатъчно причини да вярваме, че Ori and the Blind Forest ще се справят добре на Nintendo Switch. Но това ли е единствената причина това да е изгодно решение за Microsoft? След като предстои продължение, се чудим дали подновеният интерес към оригинала може да бъде от полза за Microsoft.

Внимателни избори

Както споменахме по-рано, малко се знае докъде стига сътрудничеството между Microsoft и Nintendo. Тъй като първата игра в това партньорство, Cuphead, е независима игра, бяхме малко внимателни с избора си за игри на Microsoft на Nintendo Switch. Има ли игри, които бихте искали да видите? Може би нещо по-голямо? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема