Топ 10 на най-добрите игри за деца от 2017 г

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите игри за деца от 2017 г
Топ 10 на най-добрите игри за деца от 2017 г
Anonim

10. Mario Party Топ 100

Игрите Mario Party не винаги са били висококачествени, но са популярни. Логично също, защото ако хората идват в къщата ви, Mario Party е идеалната игра, с която да започнете.

Само в случай на Mario Party The Top 100 имате нужда от няколко системи Nintendo 3DS. Въпреки че можете също да играете играта сами, както можете да прочетете в прегледа на Mario Party.

9. Caveman Warriors

Почувствайте се като истински пещерен човек в Caveman Warriors, най-добрата кооперативна игра, която определено можете да играете с деца. Принципът е прост: изберете един от четирите пещерни човека (всеки има свои собствени качества) и се впуснете в многото нива на платформата, които играта има.

Caveman Warriors според нас е идеалната комбинация между върховно кооперативно забавление и предизвикателство, защото със сигурност не е лесна игра. Искате ли да научите повече за играта? След това прочетете прегледа на Caveman Warriors.

8. Just Dance 2018

Вие сте малко любители на музиката? Тогава ще се забавлявате в Just Dance 2018. В тази игра можете да танцувате на най-новите песни, като Shape of You от Ed Sheeran, или можете да започнете с легендарни класики като Another One Bites The Dust от Queen.

Предимството е, че не е нужно да играете тази игра сами, което я прави идеалната семейна игра благодарение на ниския праг за влизане.

7. Сръчност 2

Наричането на първия Knack малко разочарование е малко подценяване. Беше датиран по всякакъв начин и историята не компенсира това.

За щастие имаше Knack 2, който отвърна силно, като предостави „десет пъти по-добра игра“. Идеален и за деца, защото играта не е много трудна и с графичния стил е много привлекателна.

6. LEGO Marvel Super Heroes 2

Как може бруталното насилие на супергерои да бъде покрито с мантията на любовта? Точно така, като го превърнете в LEGO игра. И това очевидно работи добре, защото след добра първа част LEGO Marvel Super Heroes 2 излезе по-рано тази есен.

Игра, която е подходяща както за малки, така и за големи. В крайна сметка можете да играете с любимите си супергерои, но като LEGO кукла с характерния LEGO хумор.

5. Mario + Rabbids Kingdom Battle

Обичаме кръстосани игри, но дори и ние не можехме да мечтаем за това сътрудничество между Mario на Nintendo и Rabbids на Ubisoft. Между другото, нито самият Марио, защото Зайците внезапно се появяват в неговото Кралство на гъбите.

Какво се оказва? Хаотичните зайци са слети с някои Марио елементи, така че можете внезапно да срещнете заека Луиджи и да причините много проблеми на света. Трябва да спасите положението в тази походова стратегическа игра. Това прави една много добра игра, която също отбеляза висок резултат в прегледа на Mario + Rabbids Kingdom Battle.

4. Приказката на супер късметлия

Едновременно с Xbox One X беше пусната Super Lucky's Tale, платформена игра, в която отиваме на приключение с лисицата Лъки. Тук-там срещате лоши момчета, които искат да му причинят трудности, но това няма значение за Лъки.

Винаги е весел, толкова весел, че дори по време на преследвания не може да свали усмивката от лицето си. И това е доста заразно, защото рядко сме играли игра в толкова добро настроение!

3. Yooka-Laylee

Можем да кажем от името на 99 процента от всички геймъри, че Banjo-Kazooie може да се върне някой път. Това мислеха и някои бивши служители на Rare, компанията, която стои зад тази поредица, така че измислиха Yooka-Laylee, колоритен платформинг, който оставя носталгията да изчезне от екрана.

Игра, която се харесва на стари хора, изглежда като Banjo-Kazooie и е подходяща и за деца заради цвета. Не е изненада, че тази игра е номер три в списъка с най-добрите игри за деца на 2017 г.

2. Pokémon Ultra Sun и Ultra Moon

Pokémon е една от най-популярните марки в света и това се потвърждава още веднъж с Pokémon Ultra Sun и Ultra Moon. Млади и стари купуват игрите, гледат анимето и се залавят за работа с картите.

Сега игрите, пуснати тази година, може дори да не носят толкова много новини, но са толкова добри, колкото сме свикнали. Така че не е изненада, че дадохме 9,3 в нашия преглед на Pokémon Ultra Sun an Moon. Може би една от най-добрите игри за деца за 2017 г. по отношение на числа.

1. Супер Марио Одисея

Започваме списъка с най-добрите игри за деца от 2017 г. с Марио и завършваме с него. И с право, защото Super Mario Odyssey е адски страхотен платформинг. Този път пресичаме границите на кралството на гъбите и дори се озоваваме в големия град.

Всички с една цел: да спасят принцеса Пийч от принудителен брак с Баузър. И при това Марио получава помощ от Капи, жив домашен любимец, който позволява на Марио да приеме формата на хора и животни, по които той хвърля Капи. Гениален геймплей елемент, както можете да прочетете в ревюто на Super Mario Odyssey.

Кои според вас са най-добрите игри за деца за 2017 г.?

Това бяха най-добрите детски игри за 2017 г. според нас, но може би вие или ваш по-млад приятел сте се забавлявали с напълно различна игра. Кажете ни в коментарите коя беше най-добрата игра за деца тази година за вас!

Популярна тема