10 щастливи игри за Синия понеделник

Съдържание:

10 щастливи игри за Синия понеделник
10 щастливи игри за Синия понеделник
Anonim

Тъй като Синият понеделник е депресиращ ден, ние бихме искали да противодействаме на това чувство, като ви поднесем цветни, весели и анимационни игри. В крайна сметка това са игрите, които трябва да ви дадат усещане за щастие. Поради тази причина не включваме трудни игри, защото понякога могат да бъдат разочароващи.

Yooka-Laylee

Чувствате се малко ядосани? Тогава отидете да играете Yooka-Laylee! Духовният наследник на Banjo-Kazooie е учебникарският пример за весела игра.

Yooka-Laylee е платформинг, какъвто виждахме на Nintendo 64. Анимационен, колоритен и пълен с хумор. Ако харесвате платформени игри, това е играта, която трябва да играете за по-добро усещане!

Splatoon 2

99 от 100 шутъра е за стрелба по другия човек, но Splatoon 2 е само тази игра със стрелба, в която не трябва да правите това. Не, Splatoon 2 е за попълване на нивото с цвета на вашия отбор.

Трябва ли вече малко да се уморите постоянно да стреляте по другите? След това вземете Splatoon 2. Вие просто се състезавате срещу други играчи онлайн, но сега печелете, като боядисвате цялото ниво в цвета на вашия отбор. Много цветна игра и имате нужда от нея в Синия понеделник!

LEGO Marvel Super Heroes 2

Ако обичате да играете весело, тогава LEGO игрите винаги се препоръчват. Игрите предлагат забавна игра, имат забавен хумор и също така са много приятни по отношение на дизайна. И това не е по-различно с LEGO Marvel Super Heroes 2!

И го кажете сами. Колко хубаво е да видиш любимите си супергерои в LEGO форма? С тях можете да изживеете и най-щурите приключения. Приключения, които също ни харесаха, защото дадохме на играта 7,5 в нашия преглед.

Историята на супер късметлия

Xbox One X излезе на 7 ноември и Super Lucky's Tale беше една от стартовите игри за новомодната конзола. Добро решение, защото прекарахме много забавни часове с лисицата в тази платформена игра.

Лъки винаги е щастлив. И когато казваме винаги щастливи, наистина имаме предвид винаги щастливи. Дори когато главният герой на Super Lucky's Tale е преследван от орда врагове, това пак може да бъде комичен коментар. Ако тази игра не предизвика усмивка на лицето ви, тогава не знаем какво ще направи!

Just Dance 2018

Музиката е най-доброто лекарство за потискащи чувства. Така че отидете и играйте Just Dance 2018 с няколко приятели. Играта е пълна с весели музикални парчета или вкусни алергени от брашно.

Независимо дали е лятното Despacito, фънки басът на Another One Bites the Dust или диско мелодията на Footloose, вие и вашите приятели ще се забавлявате в Just Dance 2018. Любопитни ли сте за най-готините песни, вижте нашата специална тема за най-добрите Just Dance 2018 песни, на които да танцувате!

Супер Марио Одисея

Ако горните игри не ви харесват наистина, тогава една от най-добрите игри за миналата година, Super Mario Odyssey, може да е нещо за вас. Най-новото приключение на Марио е това, което ще ви даде необходимите забавни часове!

За разлика от обикновените игри с Марио, сега наистина излизате. Имаше четиринадесет цветни светове с весел дизайн, които ви очакваха да изследвате. Можете да направите това с cappy, жива шапка, която можете да хвърляте по враговете, след което можете да приемете формите на тези врагове.

Sunset Overdrive

Името казва всичко: Sunset Overdrive е слънчева, весела игра. Въпреки че сюжетът е малко по-малко весел. Историята разказва, че всички жители на град, наречен Сънсет Сити, са се превърнали в мутанти, след като са пили отровна енергийна напитка. И трябва да се справите с това в Sunset Overdrive.

Вие правите това споразумение напълно преувеличено. Скачайте по покривите, използвайте най-изостаналите оръжия и изпълнявайте брутални комбинации, за да смажете мутантите. Sunset Overdrive предлага всичко, за да ви служи на напълно безмозъчен човек.

Преварено

Ако сте в ресторант и хвърлите подъл поглед към кухнята, ще подушите целия хаос наведнъж. Тази местна кооперативна игра е изцяло за това хаотично кухненско изживяване.

Целта на Overcooked е проста: пригответе храна и я сервирайте на клиентите си, но не че всякакви неща могат да се объркат. Фурни, които се запалват, клиенти, които изведнъж започват да се оплакват и т.н. Графичният стил може би привлича вниманието, защото е много весел и карикатурен. Какво искате, ако всички герои в играта са малки животни?

Въпреки привлекателния стил на Overcooked, не подценявайте трудността на играта. Много може да се обърка и тогава искате да се разочаровате. Последният бос на Overcooked също е много труден. Имайте това предвид!

Yak & Daxter

Там, където сега познаваме Naughty Dog от по-сериозни игри като Uncharted 4 и The Last of Us, компанията също е правила анимационни платформинги в далечното минало. Jak & Daxter е един от тях.

В Jak & Daxter вие контролирате Jak, който заедно със своя приятел Daxter, наполовина видра, наполовина невестулка, трябва да спаси света от Gol и Maia, дежурните врагове. Това, разбира се, е придружено от необходимите комични моменти, които дуото изживява, забавната игра на платформата и цветния дизайн на нивата. С тази класика, която беше преиздадена за PlayStation 4 миналата година, ще преминете през Синия понеделник!

Ratchet & Clank

Всеки, който е притежавал PlayStation 2, познава Ratchet & Clank, разбира се, но по време на периода на PlayStation 3, комедийното дуо изчезна малко на заден план.

Това се промени с римейка на първата част, която между другото се казва просто Ratchet & Clank. Играта беше напълно преработена, въпреки че запази веселия си и колоритен стил и върна изцяло франчайза Ratchet & Clank в началото на 2016 г. В рецензията дадохме на играта 8, 5.

Какви игри играете, за да преминете през Синия понеделник?

Според нас това бяха десет отлични игри, които да ви прекарат през Синия понеделник с добро чувство, но може би ще играете други игри, за да получите добро усещане. кои са те Кажете ни в коментарите!

Може би изобщо нямате нужда от игри по време на Синия понеделник, а просто искате да се насладите на хубав филм. Така че разгледайте нашите Топ 5 специални филма за Син понеделник, за да получите малко вдъхновение!

Популярна тема