5 Кратки игри за Xbox - Хубави кратки игри за Xbox

Съдържание:

5 Кратки игри за Xbox - Хубави кратки игри за Xbox
5 Кратки игри за Xbox - Хубави кратки игри за Xbox
Anonim

Кратките игри могат да бъдат намерени на всички платформи. Вече измислихме 5 кратки игри за PlayStation. И ако нямате време, тези игри наистина са божи дар. Често можете да ги завършите в рамките на един или два дни и не е нужно да изпразвате целия си дневен ред, за да изживеете цяло приключение.

5. D4: Тъмните сънища не умират

Developer Access Games пуснаха вълнуващата детективска игра D4: Dark Dreams Don't Die през 2014 г. Епизодичната игра проследява Дейвид Йънг, чиято съпруга е убита. Йънг е детектив и сам отива да разследва убийството. И за това той използва уникална сила.

Той може да пътува във времето, за да разкрие убийството. Но той не може просто да направи това. Единственият начин да пътувате във времето е чрез спомени от убийството. Съпругата на Дейвид му даде само една следа, "потърсете D."

Ще преминете през тази история само за четири до пет часа. Достатъчно за един следобед забавления!

4. Калимба

От конюшнята на Press Play идва Kalimba, пъзел платформинг. Играете тази игра като два тотема, които трябва да решават няколко пъзела заедно, но вие контролирате само един. Вторият тотем копира ходовете ви, докато е на различно място. По този начин трябва да водите и двата тотема през нивата, без да бъдете удряни от врагове или да паднете до сигурна смърт.

И това може да дойде с доста предизвикателства. Тотемите могат да се движат само през обекти от един и същи цвят и ако единият тотем бъде унищожен, другият също се унищожава. Историята продължава около шест часа. Kalimba също може да се играе заедно, като и двамата играчи контролират два тотема. Наградихме Kalimba с 8,5 в прегледа на Kalimba.

3. Приказката на супер късметлия

Playful Games ни донесе още един страхотен платформинг, който изисква малко по-малко озадачаване. Super Lucky's Tale е класически платформинг по същество, който също е пълен с предизвикателства. Вие поемате ролята на малкото лисиче Лъки, което тръгва на приключение, за да помогне на сестра си да намери книга.

Злият Jinx има тази книга, наречена Book of Ages, и има престъпни планове с нея. Той иска да реформира света според собствената си ръка. За да ви спре, той хвърля всякакви препятствия и смъртоносни изненади в краката ви по време на вашето приключение. И децата му, наречени Kitty Litter, му подават ръка, за да ви спрат!

Наградихме Super Lucky's Tale с голяма 8 в рецензията. Играта може да бъде завършена за около осем часа, което я прави хубава кратка игра между тях.

2. Ryse: Син на Рим

Ако предпочитате някои по-сериозни игри, можете да започнете с Ryse: Son of Rome. Вие играете римския войник Марий Тит, който се заема да отмъсти за семейството си. И вие правите това със стил: в Колизеума.

Враг след враг, който убивате по най-бруталния начин и ставате по-силен, докато напредвате. Междувременно публиката се наслаждава на кървавото забавление, докато вие се приближавате с една крачка към целта си всеки път през шестте до седемте часа, които продължава играта. Ryse: Son of Rome също може да се играе онлайн в режим срещу и в кооперативен режим.

1. Halo 5: Guardians (кампания)

Ако говорите за изключителни заглавия за Xbox, Halo, разбира се, не трябва да липсва. И това заглавие блести на първо място в този списък с кратки Xbox игри. Сюжетът на тази игра върви доста гладко. За не по-малко от осем часа можете да преминете през сюжета, който безпроблемно се свързва с други събития във вселената на Halo.

В допълнение към сюжета, Halo 5: Guardians може също да се играе онлайн един срещу друг, в отбори и различни други режими. Освен това можете да преминете през сюжета с множество играчи, както подобава на добра игра Halo. Наградихме това изключително Xbox заглавие в прегледа на Halo 5 Guardians с 8.0.

Популярна тема