Halo 5 Forge пускане за компютър е обявено и Xbox One получава актуализация

Съдържание:

Halo 5 Forge пускане за компютър е обявено и Xbox One получава актуализация
Halo 5 Forge пускане за компютър е обявено и Xbox One получава актуализация
Anonim

Halo 5 Forge е „създателят на карти“за Halo 5: Guardians. Microsoft се обедини със SkyBox Labs, за да създаде компютърната версия на Halo 5 Forge, която позволява на играчите да създават свои собствени карти на Halo 5. Версията за компютър Halo 5 Forge ще бъде много по-точна чрез добавяне на поддръжка на мишка и клавиатура. В допълнение, графичните възможности са увеличени, което прави възможно да се играе на Halo 5 Forge при 4K резолюция.

Компютърната версия на Halo 5 Forge работи с Xbox One

Картите, създадени в компютърната версия на Halo 5 Forge, могат също да се играят на Xbox One и обратно. Така че е възможно да създадете карта във версията за компютър на Halo 5 Forge, след това да стартирате вашия Xbox One и да пуснете вашата персонализирана карта веднага.

Актуализация на наследството на Anvil

Както споменахме, ще има и нова актуализация за Xbox One версията на играта на 8 септември. Актуализацията на Anvil's Legacy ще донесе повече съдържание на Xbox One. Това включва нов браузър за съдържание, който трябва да улесни намирането на нови папки.

В допълнение излизат две нови официални карти, наречени Mercy и Temple. Накрая се добавят нови оръжия и приспособления като заглушители.

Halo 5: Guardians в момента се предлага само на Xbox One. Имаше слухове за възможно пускане на PC, но досега нищо не е реализирано.

Популярна тема