Halo 5 мултиплейър получава нов режим на игра

Съдържание:

Halo 5 мултиплейър получава нов режим на игра
Halo 5 мултиплейър получава нов режим на игра
Anonim

Новият режим Rock 'n' Rail беше представен преди това в Halo 4, но беше променен, за да съответства по-добре на Halo 5. Геймплеят в този режим първо се основаваше на реактивни раници, но разработчиците сега са променили гравитацията и височината на скока, за да преместят битката във въздуха.

В режим на игра играчите започват с ракети и релсови пушки и използват спартанските способности. Това ви позволява да вдигнете ракетите си високо в небето, но може да затрудни поразяването на целта ви.

Rock 'n' Rail се завръща в мултиплейъра на Halo 5

Режимът Warzone на Halo 5 също получава актуализация. Warzone Turbo се завръща в Halo 5 на 12 май, а режимът Warzone Warlords се завръща в мултиплейъра на Halo 5 през уикенда на 26-29 май.

Освен това, новият класиран сезон май-юни 2017 г. започва днес, добавяйки някои нови функции към играта. За играчите става по-лесно да напуснат игра, без да бъдат наказани, например ако някой друг вече е напуснал.

Halo 5 Guardians беше пусната през 2015 г. за Xbox One. В нашия преглед на Halo 5 Guardians, играта получи 8.0. Създателят на карти на Halo 5, Halo 5 Forge, е достъпен за игра на Xbox One и PC.

Популярна тема