10 серии, които заслужават мобилна игра

Съдържание:

10 серии, които заслужават мобилна игра
10 серии, които заслужават мобилна игра
Anonim

Има толкова много франчайзи, които ценим. Обичаме да гледаме някои сериали по телевизията, докато играем други на нашите конзоли. Но ние не срещаме тези сериали на мобилния си телефон или таблет, поне не като игра. И бихме искали това за някои сериали. Изброяваме десет от тях за вас!

Kirby

Kirby е с нас от много години. Малкото розово човече преживява най-сладките приключения на конзолите и преносимите компютри на Nintendo и винаги успява да завладее сърцата ни. Не само стигнахме до платформата с Кърби, но също така трябваше да играем голф, да редим пъзели и дори да се бием. Но Kirby никога не е бил на нашите мобилни устройства.

И тъй като през последните години Nintendo се занимава и с мобилни игри, крайно време е за това. Защото колко страхотно би било да започнете от мобилния си телефон в Dreamland в ново приключение на този розов негодник? Време е Кърби не само да яде Dreamland, но и да хапне от паметта и батерията на нашия мобилен телефон!

Бог на войната

Разбира се, Кратос не може да бъде пропуснат в този списък с топ десет. Дори ако някога е притежавал мобилна игра. Преди години, през 2007 г., се появи God of War Betrayal. Двуизмерна игра, в която можете да хакнете различни гръцки боклуци до насита.

Но мина толкова време, че искаме да видим нова мобилна игра. В допълнение, Кратос е започнал отново в скандинавската митология, след като е направил кратка работа с гръцките богове. И една нова митология осигурява повече от достатъчно храна за създаване на мобилна игра. Така че включете!

Вещерът

Друг франчайз, който вече има мобилна игра, е The Witcher. Тази игра се нарича Gwent и се върти около играта на карти от франчайза. Но колко страхотно би било да изживеете мобилно приключение, което наистина се свързва с франчайза? Така че игра, в която играете като Гералт от Ривия.

Или дори направете свой собствен вещер и тръгнете на път. И че по време на вашето приключение ще срещнете познати от игрите. С толкова голям свят може да е трудно да се отдаде справедливост на франчайза на мобилни устройства, но все пак. Вече слюноотделяме при идеята за тази мобилна игра!

Image
Image

Castlevania

Ако има франчайз, който така или иначе може да получи нова игра, това е Castlevania. А защо не просто да базирате играта на сериала Netflix? Събитията са малко по-различни там, отколкото в игрите, така че има основа за добра игра.

Например, представете си, че поемате ролята на Дракула и трябва да командвате армия от чудовища. И че тези чудовища трябва да нападнат Влашко, селото от сериала? И селото на свой ред също ви напада? Това вече е добър пример за игра отбранителна кула в стил Castlevania.

Животът е странен

Приключението на Dontnod's Life is Strange и втора част, Before the Storm, е заглавие, което би било доста подходящо за мобилни устройства. В играта следвате Макс и нейната приятелка Клои в приключение, в което вашите избори определят как ще върви всичко. В първата игра правите това, като играете с времето и по този начин променяте нещата, докато във втората игра използвате Backtalk.

Колко готино би било, ако имаше трета игра в тази поредица, например за Кейт, изчезналото момиче от първа част? Приключение, което може да е по-малко, но може да даде повече представа за дните преди и по време на нейното изчезване. Без съмнение феновете на първите две части наистина биха оценили това!

Image
Image

Готам

Всички знаем приключенията на Батман. Множество филми, игри и комикси са пуснати около Брус Уейн. Но той винаги е бил Батман в тези игри. И винаги трябваше да се състезавате срещу различни супер злодеи от Готъм.

Но с пристигането на поредицата Gotham това може просто да се промени. И тогава може да има игра „Батман“, например за iOS и Android. Един, в който можете да работите като Джеймс Гордън или дори Осуалд Кобълпот. Това не само би дало страхотна игра, но и добро допълнение към текущите заглавия за Android и iOS.

Image
Image

Извънземно

Един много известен сериал е Alien. Филмите бяха (и са) невероятно популярни. Феновете на франчайза призовават за нова игра след Alien: Isolation. Първата част беше за наслада.

Разхождайки се с космически кораб, доста беззащитен с пот в задника. Знаейки, че някъде има ксеноморф, който търси всякакъв живот. Да не говорим за всички други заплахи около вас. Ако кръстосаме Alien с Pokémon GO, но след това обърнем нещата, каква игра ще създаде това?

Представете си: стъмва се, а вие се разхождате с мобилния си телефон и AR приложение. Страстно търсещи гнезда за ресурси, например. И тогава изведнъж се чува онзи познат звуков сигнал, който също ускорява. Това не само ще бъде игра, която ще ви забавлява с часове, но също така ще бъде полезна за вашата физическа форма, когато трябва да отидете да потичате!

Image
Image

Игра на тронове

Сериал, който определено не трябва да липсва в този списък, е Игра на тронове. Франчайзът е невероятно популярен, но също така има игри на всички платформи. Също така мобилен. Но защо все още няма мобилна игра, в която можете да създадете свой собствен герой, да изберете къща и след това да се състезавате с играчи от цял свят?

Именно Game of Thrones се поддава много добре на мултиплейър и можете да правите това на мобилния си телефон в наши дни. Например, може да имате битки, ако сте във влака и внезапно някой във влака е съперник или дори Бял Уокър. Това може да бъде страхотно!

Image
Image

Дневниците на вампира

Поредица, която върви от доста време, но все още не е получила игра, е The Vampire Diaries. Сега това не е поредицата, която идва на ум веднага, когато търсите нова игра, но франчайзът се поддава много добре на това. Следователно това определено е серия, която заслужава мобилна игра.

Има много за разказване и преживяване. Има достатъчно място за напрежение, но и необходимата история за разказване. В крайна сметка има осем сезона, пълни със събития!

Image
Image

Оранжевото е новото черно

Поредица, която определено искаме да видим на мобилния си телефон като игра, е Orange is the New Black. Поредицата, която съществува от няколко сезона, съдържа всички съставки за създаване на страхотна игра. Имате затвора, който вече представлява достатъчно предизвикателства. И в допълнение, има много за правене около жителите му.

И да не забравяме пазачите, които следят внимателно всичко. Ако тази поредица трябваше да получи мобилна игра, тя може да бъде такава с всички видове жанрове, смесени заедно. Бой, промъкване, RPG, каквото и да е!

Това бяха десет серии, които според нас трябва да се превърнат поне в мобилна игра. И разбира се има много други. Имате ли предвид заглавие, което определено трябва да се появи на платформите Android и iOS? Кажете ни в коментарите по-долу!

Популярна тема