Shop4nl Оферти за Черен петък 2018 г. - отстъпки на Kneiterhard

Съдържание:

Shop4nl Оферти за Черен петък 2018 г. - отстъпки на Kneiterhard
Shop4nl Оферти за Черен петък 2018 г. - отстъпки на Kneiterhard
Anonim

Shop4nl Офертите за Черен петък 2018 могат да бъдат намерени във всякакви форми и размери. Сделките все още са налични до 27 ноември, но ако игрите се разпродадат преди това, това няма да ви помогне много. Бързо!

Shop4nl Черен петък 2018 г. Общ преглед на сделките

По-долу сме изброили най-големите сделки на Shop4nl Black Friday 2018 за вас. Защитете портфейла си или направете всичко възможно. Изборът е ваш!

Dragon Quest XI: Echoes of the Elusive Age за 35,99 евро

Изпомпването с часове е лесно в Dragon Quest XI, защото с тази JRPG поне сте заети повече от петдесет часа. Това само прави тази сделка още по-добра, защото плащате по-малко от евро на час забавление. След това правите това в грандиозен свят, пълен с чудовища и с красив стил на изкуство.

Fallout 76 за 40,99 евро

Селските пътища този път ви отвеждат в Западна Вирджиния. Радиоактивна версия на държавата, защото ядрените бомби са създали огромна пустош. Сега можете да възстановите света с приятелите си онлайн и да се изправите срещу множество чудовища, които тероризират света.

Mass Effect Andromeda за 8,79 евро

Последната ролева игра на BioWare не беше приета еднакво добре от всички, но това беше само при стартирането. Вече няма прегъване в кабела и за по-малко от девет евро е жалко да пренебрегнете тези сделки на Shop4nl Black Friday. Открийте нова вселена, пълна с възможности и опасности, за щастие можете да застреляте последните от пътя.

Pokémon Moon за 24,99 евро

Проследяването на сладки същества в красива Pokéball е точно това, което прави игрите Pokémon толкова забавни. Единственото още по-добро нещо е да купите играта на половин цена и точно това можете да направите в момента. Играта за Nintendo 3DS сега е само 24,99 евро и следователно е една от сделките на Shop4nl Черен петък през 2018 г., които не можете да пропуснете.

Kingdom Heart HD 1.5 & 2.5 Remix за 20,99 евро

Мечтата на Disney се сбъдна, защото вече можете да получите първите шест игри Kingdom Hearts за малко над 20 евро. Повече от 100 часа игра, пълна с герои на Disney, ви очакват за 20,99 евро. Хубаво е, защото Kingdom Hearts III идва и преди това ще искате да сте играли приключенията със Сора, разбира се.

Плячка за 14,99 евро

Смесването на екшън и ужас с извънземна среда е нещо, което често виждаме, но рядко се изпълнява толкова добре, колкото в Prey. Вече можете да го изпитате сами за по-малко от 15 евро, защото това е следващата от офертите на Shop4nl Black Friday 2018. Просто бъдете внимателни в играта, защото чудовищата могат да бъдат малки като писалка, защото могат да се превърнат буквално във всичко.

Shenmue I & II за 16,99 евро

За по-малко от двадесет евро можете също да започнете с две златни старини, а именно първите две части на Shenmue. Заглавията бяха преиздадени и ремастерирани по-рано тази година и сега се продават на страхотната цена от 16,99 евро. Дава ви приключение в оживен свят, където можете да направите повече от достатъчно!

Resident Evil II Римейк за €46,99

Преосмислена класическа игра на ужасите ви очаква с римейка на Resident Evil II. Играта може още да не е излязла, но вече можете да закупите заглавието евтино. Плащате тринадесет евро по-малко, отколкото когато играта излезе, и това със сигурност я прави една от офертите на Shop4nl Black Friday 2018, която трябва да подчертаете.

Уебсайтът съдържа пълен преглед на офертите на Shop4nl, в който са включени всички 358 игри, които в момента се продават.

Общ преглед на сделките за Черен петък

В допълнение към тези оферти за Черен петък на Shop4nl 2018 г., имаме и преглед на офертите за Черен петък с повече от 1100 изгодни сделки. Ако не можете да намерите добри сделки в това, ние не знаем какво ще направи. Освен ако нямате проблеми с избора, защото тогава можете да направите бърз избор в нашите топ десет най-добри оферти за Черен петък.

Популярна тема