Cyber Monday 2018 преглед на сделките - Тук ще намерите отстъпка за Черен петък

Съдържание:

Cyber Monday 2018 преглед на сделките - Тук ще намерите отстъпка за Черен петък
Cyber Monday 2018 преглед на сделките - Тук ще намерите отстъпка за Черен петък
Anonim

Тук ще намерите преглед на сделките за Cyber Monday 2018. В Холандия повечето магазини удобно удължават отстъпките за Черен петък до Cyber Monday, което означава, че все още има много отстъпки за намиране. В този преглед ще намерите кои магазини все още предлагат отстъпка и лесно можете да посегнете към портфейла си.

Bol.com

Започваме прегледа на офертите за Cyber Monday 2018 с онлайн магазина bol.com. Уебмагазинът играе за Sinterklaas със страхотни оферти за лаптопи, настолни компютри и монитори. Отнемат се стотици евро и това води до широка усмивка.

Тук ще намерите офертите на bol.com, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Coolblue

Ако търсите нов телевизор или телефон, определено трябва да погледнете Coolblue. Там има много намаления на техниката. Помислете например за Acer Chromebook 14 CB3-431-C5K7, който струва 120 евро. В резултат на това лаптопът вече ще ви струва само 219,00 евро.

Тук ще намерите офертите на Coolblue, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Game Mania

В Game Mania можете да намерите големи отстъпки за всички видове игри, конзоли и аксесоари. Тук например можете да намерите най-евтината PlayStation Plus, а именно само за 46,99 евро. FIFA 19 също се предлага, защото сега плащате само 39,98 евро за нея.

Тук ще намерите офертите на Game Mania, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Game Outlet

Състезанията като Макс Верстапен никога не са били толкова евтини благодарение на Game Outlet. Наред с други неща се предлага F1 2018 Headline Edition само за 25,55 евро. Това е една от многото предлагани игри, но конзолите също са по-евтини. PlayStation 4 Slim 1TB се предлага в комбинация с два контролера и Marvel's Spider-Man само за 311,00 евро.

Тук ще намерите офертите на Game Outlet, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Медиен пазар

Media Markt става голям по време на Черен петък и продължава офертите през целия Cyber Monday. Поради това електронният гигант не е без причина в прегледа на офертите на Cyber Monday 2018, защото можете да намерите контролери Dualshock 4 там само за 39,99 евро. Ако искате Xbox One, разбира се можете да го направите, защото струва само 179,00 евро или 194,00 евро с играта Battlefield V като бонус.

Тук ще намерите офертите на Media Markt, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

MSI

MSI също удължава сделките за Черен петък до понеделник и следователно е в прегледа на сделките за Cyber Monday 2018. Можете да закупите няколко лаптопа с големи отстъпки, като например MSI GL63-011NL, който сега струва само 845,00 евро. Можете също да изберете по-голям звяр, като например MSI GS65 8RE-042NL. Това ще ви струва само 1899 00 евро.

Тук ще намерите офертите на MSI, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Nedgame

Ако все още нямате Assassin's Creed Odyssey, трябва да се отбиете в Nedgame. За 33 евро имате играта там и за толкова малко пари никога не сте успели да направите пътуване до Гърция. Scribblenauts Showdown също се продава там само за 12,00 евро. Това са само две от многото оферти.

Тук ще намерите офертите за Nedgame, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Nintendo eShop

Nintendo може да е японска компания, но това не означава, че не знаят как да направят холандците щастливи. Те правят това по време на Черен петък и Кибер понеделник, като дават големи отстъпки за най-големите игри. Има отстъпки не само за игрите Nintendo Switch, но и за 3DS и Wii U.

Тук ще намерите предложенията на Nintendo eShop, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

PlayStation Store

Отстъпката също лети около вас дигитално, защото е хит и в PlayStation Store. Там ще намерите различни оферти за най-големите ексклузивни версии на PlayStation 4 за тази година. Помислете за Spider-Man на Marvel, който можете да намерите за 39,99 евро и God of War, който струва само 29,99 евро. Офертите са валидни само до утре, така че побързайте.

Тук ще намерите предложенията на PlayStation Store, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Shop4nl

В Shop4nl има не само игри, които вече са излезли, но и такива, които още не са излезли. Resident Evil II Remake, например, може да се намери там за 46,99 евро и докато играта няма да бъде пусната до следващата година. Разбира се, можете също просто да закупите игри, с които можете бързо да започнете, като например Prey само за 14,99 евро.

Тук ще намерите офертите на Shop4nl, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Wehkamp

Не отнема много време, преди да разберете защо Wehkamp е в прегледа на офертите за Cyber Monday 2018. Има оферти за игри там, но не спират дотук. Има и няколко игри, които са под две на цената на една схема и не искате да ги пропуснете.

Тук ще намерите офертите на Wehkamp, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Yourgamezone

В Yourgamezone най-големите издания на AAA се продават и затова магазинът е в този преглед със сделки за Cyber Monday. Assassin's Creed Odyssey ще ви струва само 39,00 евро, а Monster Hunter World дори само 27,00 евро. Двете игри бяха номинирани за Игра на годината на Game Awards, но не са единствените игри, които се предлагат.

Тук ще намерите офертите на Yourgamezone, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Зави

Последният преглед на офертите в Cyber Monday е Zavvi, но това не са най-малките сделки. Има отстъпки за игри, филми, сериали и много други! Помислете за филми като Blade Runner 2049, който можете да закупите за 11,49 евро или Far Cry 5, който струва само 37,99 евро.

Тук ще намерите офертите на Zavvi, които са валидни по време на Черен петък и Кибер понеделник.

Общ преглед на сделките за Cyber Monday 2018

Разбира се, имаме и пълен преглед на офертите за Cyber Monday 2018 за вас с всички оферти, които можете да намерите там. По време на Черния петък имаше много и те са валидни и по време на Cyber Monday. Всички сделки са изброени за вас в пълния преглед на сделките за Черен петък 2018.

Популярна тема