Какви ще бъдат безплатните PS Plus игри от август 2020 г.?

Съдържание:

Какви ще бъдат безплатните PS Plus игри от август 2020 г.?
Какви ще бъдат безплатните PS Plus игри от август 2020 г.?
Anonim

Актуализация - PS Plus игрите за август бяха разкрити

Времето най-накрая дойде. Игрите за PS Plus за август 2020 г. бяха обявени. Можете да прочетете всичко за това кои игри ви очакват този месец и кога можете да ги изтеглите.

World of Final Fantasy

Square Enix има голям месец пред нас през следващия месец. Не само излиза Final Fantasy: The Crystal Chronicles Remastered, но скоро ще започне и затворената бета версия на Avengers. Това са две игри, които не са отвратителни, но очакваме Square Enix да вдигне нещата с една безплатна игра за PS Plus в своята гама от август 2020 г.

Безплатната игра може да стане World of Final Fantasy според нас. В World of Final Fantasy преминавате през огромно приключение в мистериозна земя, докато паметта ви изневерява. Единственият начин да си върнете паметта е да улавяте чудовища в света и вие правите това, като се биете с тях и ги набирате във вашия екип. По пътя ще срещнете познати фигури от различни игри Final Fantasy, които можете да подреждате върху главата си, за да направите непобедима купчина!

Tekken 7

Тъй като Sony се фокусира върху основни заглавия от различни жанрове през последните месеци, очакваме Sony да добави нов жанр към списъка. През последните месеци ни представиха симулатори, състезателни игри, баскетболни и приключенски игри, но един жанр липсваше: бойни игри. Ето защо смятаме, че Sony ще включи Tekken 7 в гамата на PlayStation Plus този месец.

Tekken 7 носи епичната последна част от франчайза с пълноценен режим на история, нови герои и завръщащи се бойци като Jin Kazama, Heihachi Mishima, King и Brian Fury. Битките в Tekken 7 са по-динамични от всякога с добавянето на Rage-arts, Power-crushes и Rage-Drives, всички подсилени от кросоувърите с герои от различни франчайзи, като Akuma от Street Fighter.

Нямайте търпение да стиснете юмруци? Можете също да закупите Tekken 7 на bol.com за 21,75 евро

Плячка

Arcane Studios, които всички познаваме от заглавия като Dishonored и наскоро обявения Deathloop. С това съобщение очакваме Sony да ни даде игра от Arkane в августовската си гама PlayStation Plus. Ние вярваме, че тази игра е Prey, в която срещате извънземни със странни сили на борда на космическа станция.

Тифонът, както се наричат създанията, имат силата да се променят във всичко в околната среда. Възможно е да видите стол, но този стол внезапно го няма или внезапно ви атакува. Звучи странно, но създава потискащо усещане в играта, където всеки обект е потенциален враг.

Image
Image

Закътан

През следващия месец ще имаме още една хубава пост-апокалиптична игра с Wasteland 3. Така че очакваме Sony да ни даде друга игра в подобна обстановка през август. По-малката игра на PlayStation Plus, която имаме предвид за август, е Sheltered. Действаща след апокалипсис, тази игра ви позволява да защитите семейството си. Трябва да гарантирате, че те остават в безопасност на всяка цена и трябва да вземете предвид всички видове елементи. Помислете за глад, жажда, радиация и психични разстройства като клаустрофобия.

Поставени сте пред много морални избори. Помислете за избора кой да събира храна или да търси други доставки, но също и какво да правите с труп. Ядете ли го или го заравяте? Светът е пълен с опасности и едно грешно решение може да сложи край на вас и вашето семейство.

Популярна тема