Топ 5 на най-добрите игри на Bethesda според вас

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите игри на Bethesda според вас
Топ 5 на най-добрите игри на Bethesda според вас
Anonim

Топ 5 на най-добрите игри на Bethesda

5. Fallout 4

Поредицата Fallout ни радва от 20 години, но най-новата част, Fallout 4, стигна до петте най-добри игри на Bethesda според вас. Fallout 4 беше пуснат в края на ноември 2015 г. за PC, Xbox One и PlayStation 4. Играта беше добре приета в световен мащаб и в нашия собствен преглед на Fallout 4 ние поставихме висока оценка 9,5 на играта.

Във Fallout 4 вие играете в отворен свят, базиран на Бостън и околната среда, наречена The Commonwe alth. Играта се развива десет години след събитията във Fallout 3 и 210 години след ядрената война, която създаде пост-апокалиптичния свят. Вие играете оцелял от всичко това и излизате в света в търсене на сина си.

4. Dishonored 2

Четвъртото място сред най-добрите игри на Bethesda според вас е заето от Dishonored 2. Тази втора част от поредицата излезе в края на ноември 2016 г. за PC, Xbox One и PlayStation 4. Dishonored 2 и награди игра в ревюто с голямо 9, 0.

Dishonored 2 до голяма степен се развива в град Карнака. След като императрицата бъде убита, можете да изберете да поемете ролята на принцеса Емили или Корво, главният герой от първия Dishonored. Това продължение даде на играча още повече свобода да играе както пожелае. Можете да използвате суперсили, за да се биете здраво или да останете в сенките и да изпълнявате мисии невидими.

3. DOOM

След като пристигнахме в топ 3, виждаме, че DOOM също е една от любимите ви игри на Bethesda. Издадена през май 2016 г., DOOM е четвъртата игра от основната серия и беше пусната за PC, Xbox One и PlayStation 4. Изминаха дванадесет години между пускането на DOOM и Doom 3. Завръщането беше успешно и в нашия преглед на DOOM ние следователно даде на играта добър 8, 0.

DOOM се развива на планетата Марс, която оттогава е населена. Тук ще се изправите срещу огромен брой демонични зверове, които са избягали от ада. Играта се играе за вас с бързо темпо, където можете да я направите възможно най-груба и дори да спечелите допълнителни точки за това. Особено сингъл играчът на DOOM е първокласен и вероятно затова сте гласували толкова много за него.

2. Обезчестен

На второ място намираме първия Dishonored, който получи малко повече гласове от DOOM. Dishonored беше представена на света през октомври 2012 г., когато играта беше пусната за PC, Xbox 360 и PlayStation 3. Три години по-късно играта беше пусната и за Xbox One и PlayStation 4. Първият Dishonored беше добре приет от нас и в рецензията дадохме на играта 9, 2.

Dishonored се развива в град Дънуол, където Корво е обвинен в убийството на някого. Корво е невинен и решава да направи всичко по силите си, за да отмъсти на хората, които са го натопили. Корво също така придобива магически суперсили, които го улесняват да изпълнява мисии. Можете да изберете как да подходите към дадена мисия и дали да убиете всички или просто да се промъкнете покрай всичко.

1. The Elder Scrolls V Skyrim

Най-добрата в списъка с най-добрите игри на Besthesda, според вас, е The Elder Scrolls V Skyrim. Това е петата част от основната серия на The Elder Scrolls и беше пусната през ноември 2011 г. за PC, Xbox 360 и PlayStation 3. Миналата година можехме също да започнем с играта на Xbox One и PlayStation 4 и Skyrim също все още предстои да дойде на Switch. В нашия преглед на Skyrim ние наградихме играта с фантастична оценка 9.7, така че сме съгласни, че това е една от най-добрите игри на Bethesda, правени някога.

Като играч, вие се впускате в Skyrim, за да победите дракона Alduin the World-Eater. Този дракон е предназначен да унищожи света и само вие имате уменията да направите дракона с една глава по-малък. Осмелявате ли се да спасите Skyrim?

Популярна тема