Успех ли е Kena: Bridge of Spirits за Sony?

Съдържание:

Успех ли е Kena: Bridge of Spirits за Sony?
Успех ли е Kena: Bridge of Spirits за Sony?
Anonim

В интервю за Bloomberg Майк и Джош Гриър от Ember Lab казват, че Sony са доволни от продажбите на играта Kena: Bridge of Spirits. Играта възстанови всички разходи за разработка. Според Майк Гриър, Sony прави всичко възможно, за да продаде Kena: Bridge of Spirits и се получава добре.

Играта беше представена от Ember Lab на конференции за игри и привлече интерес от няколко големи разработчици. В крайна сметка студиото затвори част от Sony, а Sony ще осигури маркетинговата подкрепа. Играта беше показана за първи път на 5 юни 2020 г. заедно с PlayStation 5.

Братята Гриър никога преди не са правили игра. Ember Lab е основана през 2009 г. и започва да прави анимационни филми. След като направиха кратко видео за The Legend of Zelda: Majora's Mask, те станаха вирусни и решиха да направят игра.

Програмист на игри на пълен работен ден

Джош и Майк не са сигурни колко копия на Kena са продадени, но са доволни от продажбата. Благодарение на успеха на Kena, студиото вече се превърна в разработчик на игри. Братята все още не знаят каква ще бъде следващата им игра, но ще бъде сюжетна игра точно като Kena.

Kena: Bridge of Spirits беше пусната на 21 септември и е достъпна за PC, PlayStation 4 и PlayStation 5 и дори може да дойде за Nintendo Switch и Xbox.

Популярна тема