Призракът на Цушима Филмът е строго награден сценарист

Съдържание:

Призракът на Цушима Филмът е строго награден сценарист
Призракът на Цушима Филмът е строго награден сценарист
Anonim

Играта Ghost of Tsushima постигна незабавен успех. В рамките на първите три дни от пускането на пазара играта продаде огромните 2,4 милиона копия. Така че не е изненада, че Sony скоро обяви филмова адаптация. Освен режисьор, проектът вече има и сценарист, а именно Такаши Дошер.

Doscher е най-известен с фантастичния си мистериозен филм Still и апокалиптичния си филм Only. Той е сценарист и режисьор на двата филма. Със Still Doscher печели няколко награди. Също така неговият сценарий Blue, филм за чудовища, в момента се разработва от MGM.

По-рано беше обявено, че Чад Стахелски, режисьорът на филмите за Джон Уик, ще режисира филма. В интервю за IGN той посочи, че работят в тясно сътрудничество с разработчиците на игри, за да останат възможно най-близо до играта. Режисьорът не иска да разочарова феновете на играта.

Филмът Ghost of Tsushima проследява историята на играта

Тъй като Stahelski иска да остане възможно най-близо до играта, можем да предположим, че филмът следва историята на играта. Играта проследява Джин Сакай, самурай, чийто свят се обръща с главата надолу, когато нахлуващите монголски войски побеждават самурая. За да оцелее и спаси родината си, той трябва да се откаже от древните си самурайски традиции и да се адаптира към нов начин на водене на война.

Популярна тема