Най-добрите съвети и трикове на Halo Infinite за нови играчи

Съдържание:

Най-добрите съвети и трикове на Halo Infinite за нови играчи
Най-добрите съвети и трикове на Halo Infinite за нови играчи
Anonim

Звучи почти невъобразимо, но изминаха двадесет години от излизането на първата игра Halo. През годините франчайзът привлече огромна база от фенове и с пускането на всяко заглавие има редица играчи, които успяват да пламнат през конкуренцията без милост.

Като нов играч може да е трудно да се поддържате в напрегнатите мачове на Halo Infinite. За да ви помогнем да направите това, събрахме най-добрите съвети и трикове във видеото по-долу, така че да имате шанс да оцелеете, да спечелите мачове и да поставите името си на върха на класациите.

Image
Image

Видеоклипът ли тръгна твърде бързо за вас? След това прочетете отново съветите по-долу!

Запазете контрол над папката

Един от най-важните елементи в Halo Infinite за успешното завършване на играта на вашия отбор е да контролирате картата. И особено средата на картата. Защото, ако можете да контролирате центъра на бойното поле с вашите съотборници, вие имате незабавен достъп до всички ъгли на картата.

В резултат вие и вашият екип можете да поддържате общ преглед много по-бързо и по-лесно и да предприемате действия, когато е необходимо. Ако искате да запазите още по-добър преглед на бойното поле, можете, разбира се, да използвате и ултраширок монитор, като HUAWEI MateView GT 34-инчов Sound Edition. По този начин вражеският отбор е непосредствено зад 1-0.

Запознайте се с картите докрай

Запазването на контрол върху картата е изключително важно в Halo Infinite, но трябва да знаете как са събрани картите. Затова е разумно да научите всички тънкости на ниво възможно най-бързо. По този начин вие знаете точно къде може да седне противникът веднага щом завиете зад ъгъл.

Ако попаднете в ситуация, в която сте изправени пред непреодолима сила, например когато целият вражески екип стреля по вас, тогава познаването на картите също струва злато. След това знаете точно накъде да избягате и евентуално дори да устроите добра засада на опонентите си. Знанието е сила.

Изберете оръжие по избор

В Halo Infinite всеки играч започва играта с едно или също оръжие. В нормалния плейлист това са например познатите щурмова пушка и пистолет. Така че със сигурност не може да навреди да овладеете добре тези оръжия. В крайна сметка това е хлябът и маслото на всеки спартанец.

Но това не спира дотук, когато става дума за оръжия. Има и места по цялата карта, където можете да намерите други оръжия. Някои стрелящи железа теоретично могат да бъдат по-здрави от други оръжия, но най-важното е с какво можете да се справите най-добре. В края на краищата вашите куршуми трябва да уцелят опонентите. Удобна идея е първо да изиграете няколко мача срещу ботове, за да можете да опознаете добре оръжията, преди да опитате да се мерите срещу врагове от плът и кръв.

Позиционирайте се добре

Голямата разлика между Halo Infinite и другите шутъри е, че времето за убиване е доста дълго. Това означава, че е възможно най-бързо да изненадате противника си и да го убиете, преди да разбере откъде идва опасността. В Halo Infinite често завършва със смразяващи кръвта престрелки, където този, който може да се прицели най-добре, излиза победител.

За да сте сигурни, че опонентът ви не може лесно да хване окото ви, следователно е жизненоважно да се позиционирате добре. Така че продължавайте да се движите, не стойте на едно място и се опитайте да използвате околната среда във ваша полза. И докато го правите, продължавайте да насочвате опонента си възможно най-добре. По този начин имаш убийствена вълна на името си, преди да го направиш.

Тази статия е в сътрудничество с HUAWEI.

Популярна тема