LG Watch Urbane, луксозният наследник на LG Watch R

Съдържание:

LG Watch Urbane, луксозният наследник на LG Watch R
LG Watch Urbane, луксозният наследник на LG Watch R
Anonim

LG Watch Urbane следва стъпките на своя предшественик, LG Watch R. Това беше първият смарт часовник с изцяло пластмасов OLED (P-OLED) екран, пуснат от LG през октомври 2014 г. Докато LG R е проектиран за спортния потребител, LG Watch Urbane е разработен за по-бизнес пазара и ежедневната употреба. Благодарение на по-тънкия профил, този смарт часовник е подходящ както за мъже, така и за жени.

Луксозният смарт часовник LG Watch Urbane се предлага в сребристо и златно

LG Watch Urbane е направен със същия кръгъл 1,3-инчов P-OLED като своя предшественик LG Watch R, но има по-тясна рамка, която прави часовника по-малко обемист. Рамката на новия луксозен смарт часовник на LG разполага с корпус от неръждаема стомана и се предлага в полирано сребро и злато. Кожената каишка на Urbane придава на смарт часовника по-луксозен вид. Каишката е взаимозаменяема, което прави LG Watch Urbane подходящ за всеки повод.

Подобно на своя предшественик, най-новото устройство за носене на LG разполага с операционната система Android Wear на Google и е съвместимо със смартфони, които поддържат Android 4.3 и по-нова версия. Умният часовник е оборудван със сензор за фотоплетизмография (PPG), който може да измерва сърдечната честота на потребителя, например по време на бягане.

Режимът „винаги включен“, който показва часа на дисплея, ще бъде в затъмнен режим, за да пести живота на батерията. Луксозният смарт часовник от LG е оборудван с батерия от 410 mAh, така че батерията трябва да издържи 1 до 2 дни.

В допълнение, Urbane, както повечето смарт часовници, е оборудван с 1,2 GHz Qualcomm® чип Snapdragon™ 400 и 4GB eMMC/ 512MB LPDDR2 вътрешна памет. Цената на новия луксозен смарт часовник на LG все още не е известна.

Популярна тема