Очаквания за CES 2017 - Най-новите джаджи

Съдържание:

Очаквания за CES 2017 - Най-новите джаджи
Очаквания за CES 2017 - Най-новите джаджи
Anonim

На CES 2017 можем да очакваме редица готини разкрития, но освен това компаниите също ще се възползват от възможността да поставят най-готините си неща в светлината на прожекторите. Така че можем да очакваме с нетърпение всички красиви неща, които ще бъдат показани през януари. В тази специална статия ще ви преведем през основните очаквания, за да знаете какво да търсите, когато CES 2017 най-накрая започне.

Независимо дали става въпрос за бляскави нови телевизори или за най-горещите нови джаджи, CES 2017 със сигурност ще донесе много новини за феновете на всичко свързано с електрониката. Предишни издания на електронното събитие вече са имали големи разкрития, като NES през 1985 г., първият Xbox през 2001 г. и OLED телевизора през 2008 г. Остава да видим дали ще има подобно голямо съобщение, но няма съмнение, че ще бъдат показани нови неща!

Изброихме очакванията за CES 2017 за вас.

Смартфони на CES 2017

Въпреки че вероятно няма да има много нови телефони, изложени на CES 2017, това не означава, че големите производители на смартфони ще останат мълчаливи по време на събитието в Лас Вегас. Откровение може да дойде от неочаквани страни. Стив Чистули, човекът зад BlackBerry, наред с други неща, вече посочи чрез туит, че ще излезе с още новини за това, което той нарича "новото BlackBerry".

LG също ще се възползва от възможността да покаже най-новите си устройства. Четирите смартфона от серията K и двата смартфона от серията X и LG Stylus 3 вече бяха представени, но на CES 2017 ще бъде разкрито повече за най-новите попълнения в гамата на LG.

Освен това можем да очакваме разкриване на Sony Xperia, защото според слуховете трябва да има нов модел. Освен това може най-накрая да успеем да видим този сгъваем телефон от Samsung!

Очакванията за смартфони на CES 2017 са малко оскъдни тази година, но както сме свикнали от CES, можем да разчитаме на много изненади!

Виртуална реалност на CES 2017

Вече е ясно, че виртуалната реалност е тук, за да остане. Изглежда, че CES 2017 ще бъде мястото за най-готините разкрития. Очаквайте да видите много съдържание на CES 2017, което ще запълни празнините, защото въпреки че вече има много слушалки за виртуална реалност на пазара, все още липсват добри съдържание.

Обнадеждаващо очакване е, че ще можем да видим нови игри, но се надяваме да видим иновации и в други области. Особено от гледна точка на услугите за видео и стрийминг, все още липсва отговор на нарастващата популярност на виртуалната реалност. Да се надяваме, че това ще се промени на CES 2017.

Това, което със сигурност можем да очакваме с нетърпение, е изживяването Power Rangers VR от Qualcomm и Lionsgate. Това VR изживяване е създадено, за да демонстрира силата на чипсета Snapdragon 835, така че очаквайте голям напредък в мощността на смартфоните и през следващата година!

Очакванията на CES 2017 по отношение на виртуалната реалност във всеки случай са високи, така че се надяваме, че ще има много готини показани.

Компютри и аксесоари на CES 2017

CES осигурява сцена всяка година за най-новите постижения в компютърния свят. Също така тази година можем да очакваме нови разкрития от производители като Dell, които ще покажат Dell XPS 13. Новата версия на XPS 13, хибриден лаптоп, ще бъде поставена в центъра на вниманието на панаира. Освен това компанията вече каза, че ще сподели плановете си за бъдещето на CES 2017, така че дръжте очите си отворени за някои изненади!

Феновете също с нетърпение очакват Smart Desk, компютър, напомнящ на Microsoft Surface Studio, от месеци, така че ще видим кой от двата ще постигне най-голяма популярност през следващата година.

Lenovo, MSI, Samsung и HP също са в началните блокове, за да покажат най-новите неща. Очаквайте ултра леки лаптопи, нови монитори и иновации във виртуалната реалност. LG зареди багажника с доста монитори, които да покаже на публиката на CES 2017, включително 4K HDR дисплей с разделителна способност 3840 x 2160 пиксела и диаметър на екрана 32 инча.

Intel ще оправдае много очаквания на CES 2017, тъй като компанията ще покаже най-новото поколение процесори. KabyLake ще бъде пуснат някъде в началото на 2017 г., така че няма да е изненада, ако производителят изведе тази нова линия процесори на преден план. Конкурентът AMD също не седи неподвижно, едно от най-важните очаквания за CES 2017 за AMD е, че ще бъде известна повече информация за новите процесори Ryzen с осем ядра и шестнадесет нишки.

Производителят на видеокарти NVIDIA също има страхотни неща. В допълнение към новите видео карти, производителят вероятно ще представи и нова версия на NVIDIA Shield Android TV. Въпреки че все още няма официално разкритие, възможно е просто конкурентът AMD да покаже повече от графичните карти Vega. В допълнение към CPU и GPU, разбира се можем да очакваме и нови дънни платки от производители като Asus и Gigabyte.

Аудио на CES 2017

Sonos победи всяка конкуренция със своите многостайни високоговорители миналата година, така че очаквайте други производители да последват примера. В допълнение към високоговорителите, които изпълват цялата ви къща с най-добрите ритми, можем да очакваме и нови звукови ленти и други красиви неща с поддръжка на Dolby Atmos на CES.

LG наскоро обяви много специален преносим високоговорител. Плаващият високоговорител вече предизвика необходимите реакции, така че да се надяваме, че панаирът отново ще предложи платформа за най-готините иновации в областта на аудио оборудването.

Очакванията на CES 2017 в областта на аудиото са, че освен иновативни продукти ще бъдат показани и много изненадващи продукти, така че дръжте очите и ушите си отворени.

Телевизори на CES 2017

Ако има нещо, което привлича много внимание на CES, това са телевизорите. В момента отново се случва много в областта на телевизорите и можем да очакваме много нови разкрития, особено в областта на 4K и HDR. Следователно очакванията за CES 2017 в този случай се фокусират основно върху тези два термина.

Тези две концепции бавно, но сигурно се превърнаха в най-важните компоненти, които потребителят търси, когато избира нов телевизор от висок клас и производителите със сигурност ще се възползват от това. Така че очаквайте нови 4K телевизори, но може дори да започнем да виждаме 8K телевизори през януари, въпреки че тези видове продукти все още ще бъдат недостъпни за средния потребител.

В допълнение към визуалната част на историята, производителите ще продължат да въвеждат най-новите иновации в смарт телевизорите. Така че очаквайте нови функции от Samsung и LG, наред с други. За феновете на красивите изображения и най-големите и красиви телевизори, CES отново е събитие, което трябва да отбележите в календара си тази година.

Също така в областта на телевизорите, очакванията на CES 2017 ще бъдат изненадани, затова сме любопитни за продуктите, които производителите все още държат под ръка.

Автомобили, дронове, носими устройства и други на CES 2017

На изложението за потребителска електроника вече няколко години не спира с електрониката, но през последните години се появиха и автомобили. С появата на електрически и самоуправляващи се автомобили това не е много изненадващо, защото те съдържат почти повече електроника, отколкото в повечето смартфони!

Очакванията за CES 2017 се фокусират върху новите самоуправляващи се автомобили и несъмнено ще има разкрития от компании като Tesla, Faraday Future и Honda.

Освен автомобилите, CES от известно време е дом и на най-новите дронове. Няма да е по-различно на CES 2017, така че внимавайте за дронове с всякакви форми и размери, когато събитието започне през януари, ще има какво да покажете.

Докато 2016 г. беше нещастна година за носими устройства, 2017 г. изглежда много по-добре. Очаквайте разкрития от FitBit и Samsung, но може би можем да очакваме разкритие и от неочакван източник.

В допълнение към цялата обичайна електроника, можем да очакваме множество специални джаджи и странни изобретения на CES 2017, както всяка година, например, разгледайте прегледа на странните джаджи на CES 2016 от TechRadar.

Какви са вашите очаквания за CES 2017? Уведомете ни, като оставите коментар за тази публикация!

Популярна тема