Android Wear е изключен от производителите на смарт часовници

Съдържание:

Android Wear е изключен от производителите на смарт часовници
Android Wear е изключен от производителите на смарт часовници
Anonim

Android Wear беше пуснат през 2014 г. от Google и Samsung, Asus и LG, наред с други, оборудваха смарт часовниците си с тази операционна система.

Samsung наскоро разработва смарт часовници, които работят на собствената операционна система Tizen. Компанията също така обяви, че тази година ще бъдат пуснати и смарт часовници, които са оборудвани с операционната система Tizen.

Очаква се HTC също да се появи с първия си смарт часовник през март тази година. Както се очаква, този Smartwatch ще разполага с 1,8-инчов правоъгълен екран и операционната система ще поддържа Android и iOS.

Китайски производители като Xiaomi и Huawei също бавно навлизат на пазара на смарт часовници. Тъй като Android Wear все още не поддържа китайски език, изглежда, че тези производители ще пренебрегнат Android Wear.

Очаква се тази година LG да представи устройство за носене, което работи с Android Wear. Няколко други слухове съобщават, че производителят работи върху версия с WebOs. Освен това Motorola и Asus ще продължат да използват операционната система на Ggoole.

Android Wear не е популярно през 2014 г

По-рано тази седмица се оказа, че Android Wear не е бил популярен сред потребителите на носими устройства през 2014 г. Общо 4,6 милиона смарт часовника бяха доставени през 2014 г., от които 720 000 бяха оборудвани с операционната система.

Популярна тема