Устойчиви на притурки бижута за него

Съдържание:

Устойчиви на притурки бижута за него
Устойчиви на притурки бижута за него
Anonim

Трудно е да се види гората заради дърветата и да бъде отличителен. Въпреки това, следните пет джаджи правят това лесно! Те може да са много по-малко високотехнологични, но също толкова впечатляващи, колкото електронните им събратя. Наистина ли искате да се откроите с вашите аксесоари и също така да подадете ръка за помощ с чисто новата си украса за ръка? В следващата статия ви показваме най-новите тенденции в многофункционалните бижута: носими 2.0!

1 Сгъваема гривна със стилус (Vertipen)

Vertipen е първата в света сгъваема писалка. За нула време можете да трансформирате тази специална гривна в компактно и прецизно управление за вашия смартфон или таблет. С тази джаджа не само имате приятно допълнение към колекцията си от бижута, но и винаги имате удобна джаджа под ръка. Гривна или химикал? Никой няма да види разликата. Освен това вие предотвратявате загубата на писалката си и вече не трябва да я съхранявате в калъфа на телефона си.

2. Гривна с кабел

Търсете страхотен аксесоар, за да завършите тоалета си, и безкрайното търсене на USB кабел: и двете са нещо от миналото с тази джаджа 2 в 1. NIFTYX се преструва, че е проста декорация, за да завърши тоалета ви, но междувременно тази стилна гривна съдържа супер удобен и компактен кабел.

3. NFC гривна

Тази уникална джаджа съчетава удобството на NFC чип с вечния външен вид на кожена гривна. В материала са вградени три чипа, които можете да регулирате според вашите лични предпочитания. Това ви дава възможност бързо да превключвате между различните функции на вашия смартфон. Благодарение на включеното приложение можете лесно да превключвате между настройките, но също така можете лесно да споделяте лични данни, например. Просто прекарайте NFC със смартфон и сте готови! Настройте алармата си, изпратете съобщение, превключете на самолетен режим: отсега нататък вашият смартфон може просто да остане в калъфа на HTC Desire 650.

4. Музика за движение

Helix Cuff предлага напълно ново изживяване в музиката. Доставената гривна служи директно за съхранение на безжични слушалки. Компактен, стилен и без повече да бъркате в кабелите на вашите слушалки. И: винаги имате тапите си за уши точно там, където искате. Точно, наблизо. Helix се предлага в различни цветове, така че винаги има такъв, който отговаря на вашия стил.

5. Leatherman Tread

Не са ли ви чужди инструментите, джобните ножове и екипировката за оцеляване? Тогава Leatherman е добре позната концепция за вас. Стандартната колекция от компактни джаджи за пътуване е разширена с уникално бижу: здрава гривна с почти 30 функции. Всичките ви необходими инструменти вече са под ръка. Също хубаво: подходящо е да го вземете със себе си в самолета и следователно е незаменимо при пътуване.

Има удобно бижу за всеки стил на живот или интерес. А благодарение на модерния си дизайн, те могат да се комбинират идеално с визията на вашия смарт часовник или други джаджи. Кожени или модерни корици допълват външния вид и са готови да излязат.

Популярна тема