Петте най-добри смарт часовника за 2017 г. - Много мощност на китката ви

Съдържание:

Петте най-добри смарт часовника за 2017 г. - Много мощност на китката ви
Петте най-добри смарт часовника за 2017 г. - Много мощност на китката ви
Anonim

Смарт часовникът вече е почти незаменим на китката ви. Измервайте дейностите, работете с музикални приложения и дори провеждайте разговори без намесата на вашия телефон. Можете да правите повече с часовника си. Разбира се, показването на часа също не е изчезнало напълно от китката ви. Достатъчна причина да изброя петте най-добри смарт часовника за 2017 г. за вас.

5. Samsung Gear S3 Frontier

Samsung не може да бъде пропуснат в списъка с умни часовници и затова започваме със Samsung. Телеком гигантът участва на пазара на смарт часовници от години и също пусна нов модел тази година. Най-малкото всъщност моделът не е нов, защото Samsung вече пусна Gear S3 на пазара.

Но Frontier е нова версия на този часовник, който този път е водоустойчив и има корпус от неръждаема стомана. Освен това S3 Frontier разполага с обичайните опции като крачкомер и висотомер, с които можете да наблюдавате повечето си дейности. Този водоустойчив часовник е ваш за около 350 евро.

4. LG Watch Style

LG изпревари Samsung тази година с много стилен смарт часовник. LG Watch Style се предлага в различни цветове и изглежда като класически часовник. Това се дължи основно на малкия му и тънък корпус и сменяемата презрамка. LG е оборудвал часовника с Bluetooth и WiFi връзка и, разбира се, необходимите технически приспособления, за да следите вашите дейности.

Например, часовникът има GPS сензор, крачкомер и алтиметър, но също така и монитор за сърдечен ритъм и възможност за управление на музика и разговори на вашия смарт часовник. Обаждането със самия часовник просто не е възможно, така че трябва да носите телефона си със себе си. Този умен часовник е ваш за около 300 евро.

3. Fossil Q Explorist

Fossil следва своята линия смарт часовници от известно време. През 2017 г. излезе нов модел, наречен Q Explorist. И с право е включен в тези топ 5 на най-добрите смарт часовници за 2017 г. Часовникът е устойчив на пръски и има всички функции, които можете да очаквате от смарт часовник.

Това означава крачкомер, пулсомер, GPS сензор, алтиметър, Bluetooth и функции като аларма и възможност да слушате музика от телефона си на часовника си. А със своя корпус от неръждаема стомана и дигитален механизъм зад минерално стъкло, той също е стилен аксесоар! Само за 299 евро вече можете да носите Fossil Explorist на китката си.

2. Fitbit Ionic

За шефовете в наистина добра форма сред нас се препоръчва Fitbit Ionic. Този смарт часовник просто вдъхва спорт и активност. С вграден монитор за сърдечен ритъм, алтиметър и GPS сензор вашите дейности се следят отблизо. Вашият ритъм на сън и стъпките ви също се измерват от часовника.

Fitbit Ionic е напълно водоустойчив, което го прави подходящ за всеки спорт. А времето в режим на готовност е феноменално - четири дни. Единственият недостатък е, че не можете да провеждате разговори със самия часовник, но можете да отговаряте или прекратявате разговори през китката си. За 349 евро сте готови за всякакви дейности!

1. Apple Watch 3

Тази година Apple представи и нов часовник: Apple Watch 3. Часовникът има вграден алтиметър, монитор за сърдечен ритъм и GPS сензор за вашите дейности. Освен това можете да провеждате директни разговори с този смарт часовник благодарение на вградения високоговорител и микрофон. Все още се нуждаете от връзка с вашия iPhone, но не е нужно да вадите телефона си от джоба си, за да се обадите.

Животът на батерията на смарт часовника е приблизително 18 часа, а ясният и добре завършен дисплей го прави да изглежда като елегантен аксесоар. За около 400 евро можете да имате Apple Watch 3 на китката си.

Популярна тема