ABN Amro започва с тест за безконтактно плащане

Съдържание:

ABN Amro започва с тест за безконтактно плащане
ABN Amro започва с тест за безконтактно плащане
Anonim

Безконтактното плащане е възможно в Холандия от известно време и се извършва от много хора. „50 процента от всички плащания са безконтактни“, казва Ивон Дуитс от ABN Amro. С предстоящия тест банката иска да отиде крачка напред и кани петстотин кандидати за това.

ABN иска да тества използването на носими устройства за безконтактни плащания. След това участниците в теста ще получат пръстен, гривна, часовник или ключодържател, съдържащи NFC чип, с който могат да се извършват плащания. Според ABN, аксесоарите могат да се използват по целия свят.

Можете да се запишете за теста за безконтактно плащане

Пробният период продължава от 8 февруари до 1 юни. Ако искате да участвате, можете да се регистрирате през сайта на ABN Amro. Ако сте избрани да вземете теста, ще получите съответните аксесоари, при условие че предоставите обратна връзка чрез приложение. При плащане с носими устройства се прилагат същите правила като за безконтактна дебитна карта или мобилен телефон, които стават все по-популярни в Холандия. Можете да платите максимум 25 евро наведнъж, а за плащания над 50 евро трябва да въведете своя ПИН код ръчно.

Тестът с новото безконтактно плащане отговаря на философията на ABN относно възможно най-лесното плащане. Например миналия месец излезе новината, че компанията иска да се сбогува с e.dentifier, устройството, с което можете безопасно да банкирате онлайн, и иска да го замени със смартфона.

Популярна тема