Актуализацията на New World трябва да се справи с досадните продавачи на злато

Съдържание:

Актуализацията на New World трябва да се справи с досадните продавачи на злато
Актуализацията на New World трябва да се справи с досадните продавачи на злато
Anonim

Актуализация 1.0.5 за New World току-що беше пусната. Не са добавени важни нови неща, но някои проблеми са коригирани. Например, играчите, които продават злато за истински пари, сега се откриват и спират по-бързо.

Продавачите на злато голям проблем за играта

Тези, които са играли New World вероятно са забелязали, че чатът често е пренаселен от играчи, които казват, че продават злато. Играчите създават герой, събират злато, като изпълняват мисии, след което продават златото на друг играч и започват отначало. Играчите продават злато по този начин в замяна на истински пари.

Това не е начинът, по който създателите искат играта да работи, така че сега са взети мерки. Например, вече е по-трудно да прехвърлите злато на друг играч за герои от ниско ниво. Тъй като Amazon забранява продавачите на злато, е по-трудно бързо да се създаде нов герой, с който да се продават златни парчета. В допълнение, сега стана по-трудно да печелите злато в началото, защото сега печелите по-малко злато при първите мисии.

Златото причинява много проблеми в Новия свят. Преди това играчите трябваше да спрат да търгуват изцяло, защото имаше проблем, който позволяваше на играчите лесно да удвоят златото. Това доведе до рязък спад на стойността на златото. За щастие този проблем е решен и играчите могат да търгуват отново.

Популярна тема