Властелинът на пръстените MMO е отменен от Amazon

Съдържание:

Властелинът на пръстените MMO е отменен от Amazon
Властелинът на пръстените MMO е отменен от Amazon
Anonim

MMO беше обявено през 2019 г. и щеше да се развива по начин на Средната земя преди събитията във Властелинът на пръстените. Играта ще бъде разработена от Athlon games за Amazon Game Studios. Но нещата се объркаха от страна на бизнеса.

Защо Властелинът на пръстените MMO се отменя?

През декември миналата година Leyou, компанията-майка на студиото, разработило играта, беше придобита от китайската компания Tencent Holdings. За съжаление, Amazon и Tencent не успяха да се споразумеят за играта, принуждавайки MMO Властелинът на пръстените да бъде бракуван. Amazon каза пред The Verge, че екипът зад играта ще работи върху други проекти за Amazon.

Image
Image

Grand LotR планове в Amazon

Въпреки че MMO вече няма да съществува, Amazon все още има големи планове за света на Толкин. Например, в момента се работи по сериал за Amazon Prime, който се развива в света на Властелинът на пръстените. Не е известно кога ще излезе сериалът, но наскоро беше нает режисьор.

LotR проекти все още продължават в света на игрите, макар и не в Amazon. В бъдеще, например, може да стъпим в кожата на Голъм. The Lord of the Rings: Gollum е отложен за 2022 г., но това е по-добре от отмяна.

Популярна тема