Играчите от Новия свят изобщо не оценяват най-новата актуализация

Съдържание:

Играчите от Новия свят изобщо не оценяват най-новата актуализация
Играчите от Новия свят изобщо не оценяват най-новата актуализация
Anonim

В допълнение към новото съдържание, добавено с актуализацията „Into the Void“, все повече и повече играчи на ендшпила откриват, че определени противници в New World са получили огромен баф. За соло играчи това означава, че играта е почти невъзможна, тъй като някои опоненти просто са твърде силни, за да бъдат победени. И докато едно предизвикателство е забавно от време на време, определени мисии не трябва да отнемат цялото забавление от играта.

В Reddit играчите от New World полудяват и ясно показват, че не може да продължава така повече. Всеки играч се надяваше, че след актуализацията много грешки са премахнати от играта и че е добавено страхотно ново съдържание, но никой не очакваше толкова голяма промяна в трудността. Самостоятелните играчи в Reddit се чудят на глас какво да правят след това. Някой друг се чуди защо екипировката на играчите не става по-добра след игра на endgame, както се случва в почти всяка MMO. В крайна сметка, колкото по-трудна е мисията, толкова по-добри трябва да са наградите в края.

Amazon отговаря на критиките на играчите

Критиките към актуализацията достигнаха и до разработчика Amazon Games. Разработчикът Berserker Mike предоставя повече контекст за последната актуализация чрез публикация в блог.

След критиките от страна на играчите, изглежда логично решение разработчикът да отмени всички или част от направените промени. Дали това ще се случи, предстои да видим.

Популярна тема