Новият свят върна европейските сървъри назад в миналото

Съдържание:

Новият свят върна европейските сървъри назад в миналото
Новият свят върна европейските сървъри назад в миналото
Anonim

Новият свят и златото наистина не се смесват добре. От пускането на играта сървърите са страдали от хиперинфлация няколко пъти. Преди играчите, които използваха проблеми, за да удвоят златото, бяха обвинявани, но този път проблемът беше самата Amazon.

Amazon е твърде щедър за играчите от Новия свят

Поради многото проблеми, възникнали в Новия свят, Amazon реши да компенсира играчите. Компанията иска да се справи добре с играчите. Така че Amazon раздаде злато, но не се случи съвсем по план. Играчите получиха твърде много злато.

Играчите могат да получат до 300 000. Цялото получено злато веднага се изразходва за търговски постове. Разработчиците имаха само една възможност: Amazon върна европейските сървъри с няколко часа, за да коригира проблемите. Това накара сървърите да останат офлайн за няколко часа.

Не е много добър знак, че когато се опитвате да компенсирате играчите за проблеми, вие създавате повече проблеми. Това всъщност не е нещо ново за играчите от Новия свят в момента.

Като пример, възможността за извършване на сървърен трансфер вече е спирана преждевременно няколко пъти, тъй като възникват проблеми. Amazon обещава, че нещата ще се подобрят в бъдеще, така че играчите просто трябва да се надяват, че ще стане така.

Популярна тема