Изтекоха впечатляващи кадри от играта на Crimson Desert

Съдържание:

Изтекоха впечатляващи кадри от играта на Crimson Desert
Изтекоха впечатляващи кадри от играта на Crimson Desert
Anonim

Изтече видео на игра в Crimson Desert, игра в процес на разработка в Pearl Abyss. Във видеото можете да видите промените във времето в играта и различните ефекти, които носят. Например видеото показва образуването на сняг и движенията на героя по време на буря.

Crimson Desert беше обявена през 2019 г. и е екшън-приключенска игра с отворен свят. Играта трябваше да излезе тази година, но се забави, защото разработчикът Pearl Abyss имаше нужда от повече време, за да подобри играта. Миналата година по време на The Game Awards беше показан първият геймплей на играта. Зрителите веднага бяха ентусиазирани.

Crimson Desert няма повече MMO

Играта веднага привлече много внимание заради впечатляващите визуални ефекти. Играта първоначално беше планирана да бъде предистория на MMO Black Desert Online и първоначално самата MMO беше MMO. Но сега Crimson Desert се превърна в игра за един играч в същата вселена.

Играта се развива в средновековна фантастична среда, която е била опустошена от война. Главният герой, Макдуф, ръководи малка група наемници, което прави платени разходи, но и болезнени спомени от миналото му. Заедно с наемниците той иска да оцелее на континента Pywel.

Все още не е известно кога ще излезе Crimson Desert. Играта ще бъде достъпна за PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X|S.

Популярна тема