PlayStation 4 Стрийминг микрофон Razer Seiren X Пуснат

Съдържание:

PlayStation 4 Стрийминг микрофон Razer Seiren X Пуснат
PlayStation 4 Стрийминг микрофон Razer Seiren X Пуснат
Anonim

Razer създадоха микрофона за стрийминг на PlayStation 4 заедно със Sony. В резултат на това Razer Seiren X пасва безпроблемно на конзолата. Освен това компанията работи и със Streamlabs и различни стримери, за да осигури най-доброто качество. Устройството струва около 110 евро и е от сега нататък за продажба на сайта на Razer.

Какво има микрофонът за поточно предаване на PlayStation 4?

Razer Seiren X използва много прецизен модел на улавяне, наречен суперкардиоиден модел на улавяне. Това гарантира, че звукът се записва под тесен ъгъл. Освен това намалява фоновия шум, който предпочитате да не чувате в някой от вашите потоци. Това предотвратява разсейването на аудиторията ви от звуци, които могат да нарушат изживяването при гледане.

Освен това, Razer Seiren X предлага удароустойчив дизайн. Понякога може да се случи да сте много ентусиазирани по време на потока и случайно да се блъснете в масата си. Микрофонът гарантира, че полученият звук е по-слабо чуваем. И накрая, микрофонът е малък по размер, така че можете лесно да го поставите на по-малки бюра.

Микрофон от Razer
Микрофон от Razer

Къде се продава Razer Seiren X?

Микрофонът за стрийминг за PlayStation 4 е отсега за продажба на сайта на Razer. Микрофонът ще ви струва около 110 евро Можете да избирате от три различни версии: Classic Black, PlayStation 4 и Quartz Pink. Средният е със синьо-черен дизайн, който пасва на конзолата на Sony.

Това не е първият път, когато Razer пуска продукт в сътрудничество със Sony за PlayStation 4. Преди това компанията пусна специален контролер, наречен Razer Raiju. За системата се появиха и слушалките Razer Thresher. В прегледа на Razer Raiju и прегледа на Razer Thresher можете да прочетете какво мислим за тези продукти.

Популярна тема