Razer вече идва и със свои собствени смарт очила

Съдържание:

Razer вече идва и със свои собствени смарт очила
Razer вече идва и със свои собствени смарт очила
Anonim

Razer е компания за игри в сърцето си. Например, технологичният гигант е активен и успешен в областта на мишките, клавиатурите и слушалките за игри от години. Напоследък компанията само добавя други аспекти към своята гама. Например Razer представи офис мишки, уеб камери и мощни, но тънки лаптопи.

Сега Razer добави още един изключителен продукт към гамата си: смарт очила. Така наречените Razer Anzu на пръв поглед изглеждат като относително нормални очила, но имат редица скрити, вградени функции. Например, Anzu има лещи, които могат да служат като филтър за синя светлина, за да уморяват очите ви по-малко през работния ден или като поляризирани слънчеви очила.

Освен това смарт очилата също имат вграден микрофон и високоговорители, така че можете да се обаждате със свободни ръце или да слушате музика. Anzu се предлага в два различни размера и в две различни версии, кръгла или правоъгълна, за 209,99 евро.

Не са първите умни очила на пазара

Въпреки че смарт очилата изглеждат много футуристични и революционни, Razer със сигурност не е първата компания, която излиза на пазара с „умни очила“. Amazon, например, вече излезе с Echo Frames и Bose също има смарт очила, разбира се с вградени високоговорители Bose.

Първата компания, която само излезе с идеята за смарт очила, е Google. Със своя Google Glass американската компания има много по-големи планове от филтър и вградени високоговорители. Дали тези очила някога ще се появят сами на потребителския пазар, това е въпросът.

Популярна тема