5 предимства на Xbox Series X

Съдържание:

5 предимства на Xbox Series X
5 предимства на Xbox Series X
Anonim

Проследяване на лъчи

Може да отнеме известно време, но най-накрая ще имаме проследяване на лъчи и на конзолите. Това означава, че имате много по-добри светлини, отражения и сенки в играта, което ще направи играта да изглежда много по-добре. Това е случаят на компютъра от години, но сега ще видим и много по-реалистични изображения на Xbox Series X. Така всички видове игри ще изглеждат още по-добре. От Minecraft през Sea of Thieves до Call of Duty.

Резолюция и FPS

Това разбира се е най-очевидното, но всички игри просто ще изглеждат много по-добре и ще работят по-гладко. Това не е свързано само с проследяването на лъчи, но особено с по-добра честота на кадрите в секунда и по-добра резолюция на екрана. Microsoft посочва, че се е фокусирала много върху подобряването на тези аспекти, така че игрите вече ще могат да се играят при не по-малко от 120 FPS. Разбира се, ще бъде възможно да се играе и с 4K визуализации.

Image
Image

Контролер

Докато ще бъде пуснат нов контролер за Xbox Series X, контролерът Xbox One все още ще бъде съвместим с конзолата от следващо поколение. Това разбира се е много хубаво, защото не е нужно да купувате нов контролер. Новият контролер обаче ще има редица подобрения. Например, на новия контролер имате подобрен d-pad, по-добро захващане и има бутон на контролера, с който можете да споделяте например клипове от игри.

Запазвате игрите си

Всички игри, които сте закупили за вашия Xbox One, ще бъдат автоматично прехвърлени към Xbox Series X. Така че, ако имате игра за Xbox One, която искате да играете, можете да направите това и на Series X. Игрите също ще имат подобрения в геймплея. Като например проследяване на лъчи и FPS. Много игри също ще имат по-кратко време за зареждане и по-малко проблеми, например. Следователно игрите не само ще могат да се играят на Xbox Series X, но и ще бъдат значително подобрени. Всички игри, от всяко поколение, могат да се играят. Следователно Gamepass е повече от всякога съвет!

Image
Image

Супер бързо

С пускането на Xbox Series X се сбогуваме с всички времена за зареждане. Зареждането на Xbox One X понякога отнемаше известно време, независимо дали сте играли Red Dead Redemption или друго заглавие. Търпението беше добродетел. С Xbox Series X вече нямате време да вземете чай или кафе, конзолата работи толкова странно бързо. Нещо, което е много приятно.

Xbox Series X със сигурност ще бъде страхотна конзола. Кое според вас е най-доброто допълнение към този нов Xbox?

Препоръчано: