Какви ще бъдат безплатните Xbox игри със злато за август 2021 г.?

Съдържание:

Какви ще бъдат безплатните Xbox игри със злато за август 2021 г.?
Какви ще бъдат безплатните Xbox игри със злато за август 2021 г.?
Anonim

Super Monkey Ball Banana Blitz HD

Там, където Microsoft разполага с огромен набор от заглавия на Game Pass, включително някои SEGA игри, смятаме, че има място за SEGA зашеметяваща игра с ограничено време като част от гамата Games with Gold за август. Този зашеметяващ ще бъде Super Monkey Ball Banana Blitz HD според нас.

В Banana Blitz HD отново поемате ролята на маймуна в топка, за да намерите предизвикателството в повече от сто различни нива. Вашата цел е не само да стигнете до другата страна цял, но също така трябва да пренесете възможно най-много банани по пътя. Тези банани са лесни за събиране в началото, но постепенно получавате истинска кост, за да ги вземете. Особено ако изберете режим Time Attack или Decathlon!

Image
Image

Left 4 Dead

Back 4 Blood излиза през октомври и тогава е време да взривим няколко зомбита и други мутирали чудовища обратно в ада заедно. Междувременно Microsoft винаги се опитва да предложи поне Xbox One, независима игра и игра за Xbox 360 или Xbox игра в гамата от безплатни игри със Gold. Още една причина да започнете с Left 4 Dead сега. Тази игра беше пусната за Xbox 360, наред с други неща, и още през 2008 г. ни накара да се бием с най-ужасните чудовища с няколко приятели. Тази игра би била идеална загрявка за пускането на Back 4 Blood!

В Left 4 Dead играете сами или (за предпочитане) съвместно с куп приятели в свят, който е напълно преустроен. Странни същества управляват и хората трябва да се придвижват от една безопасна точка до друга безопасна точка. По пътя те ще бъдат атакувани от орди мутанти, вещици и други същества, търсещи кръв. За щастие има истински арсенал от оръжия като пушки, картечници и много други, които можете да намерите във всяко сигурно убежище, за да позволите следващото пътуване към безопасността.

Image
Image

Warhammer Blood Bowl 2

Последната игра, която очакваме в серията Xbox Games with Gold за август 2021 г., е тази, която ще се хареса както на феновете на Warhammer, така и на феновете на ръгбито. Ръгби сезонът почти приключи и това означава, че феновете ще търсят начини сами да започнат. Madden игрите на EA вече могат да се играят чрез Game Pass и се харесват на много селективна аудитория. Ето защо смятаме, че Xbox се стреми към по-широка аудитория с Blood Bowl 2.

Blood Bowl 2 излезе през 2015 г. и обединява Warhammer и американския футбол в шантава комбинация от хумор, спорт и преувеличено насилие. Играта ви позволява да играете прекрасна игра на футбол, но с орки, тъмни елфи, хора, хаос джуджета и други раси от вселената на Warhammer. Всяко състезание има свой собствен набор от единици и уникални умения за разгръщане и буквално смачкване на противника в тази походова игра на ръгби!

Image
Image

Axiom Verge

Всеки месец Xbox се опитва да ни подари инди игра и смятаме, че този месец ще бъде истинска игра Metroidvania. Причината за това, разбира се, е обявяването на Metroid Dread за Switch и обявяването на Axiom Verge 2, който трябва да бъде пуснат някъде тази година. Axiom Verge ви отвежда в извънземен свят след нещо ужасно нередно. Експеримент на Земята излезе извън контрол и младият учен Трейс по някакъв начин се озова в биомеханичен свят.

Докато изследвате този свят с Trace под бутоните, откривате, че и там не всичко е наред. Без компас трябва да се ориентирате в света, който съдържа всякакви опасности. Бавно, но сигурно ще станете по-силни и ще откриете всякакви полезни джаджи, които да направят пътуването ви по-лесно. Това е приключение в ретро яке, на което да се насладите!

Популярна тема