Игри на Valve, които се нуждаят от продължение - Пуснете го

Съдържание:

Игри на Valve, които се нуждаят от продължение - Пуснете го
Игри на Valve, които се нуждаят от продължение - Пуснете го
Anonim

Когато говорите за Valve, много геймъри ще се присъединят към дискусията с голям интерес. Valve разработи играта Half-Life, от която произлиза Counter-Strike 1.6. Steam е разработен, за да улесни разпространението на актуализации за Counter Strike. Следователно успехът на Half-Life означаваше и успеха на Steam и сега Steam се превърна в най-голямата платформа за игри за компютърни геймъри.

Наскоро основателят на Valve Гейб Нюел проведе сесия Ask Me Anything в Reddit. По време на тази сесия хората в Reddit имат право да питат каквото и да е от Гейб по това време и той ще отговори. Друг е въпросът дали това също е отговорът, който очаквате.

Първият и най-очакван въпрос за Gabe беше, разбира се, ще има ли продължение на Half-Life 2? Не получихме истински отговор, но това, което сега знаем е, че Valve все още се фокусира върху игри за един играч и че поне можем да очакваме нещо от Valve. Надяваме се на продължение на редица игри на Valve. Вижте игрите на Valve, които са готови за продължение!

4. Ден на поражението

Day of Defeat е шутър от първо лице, развиващ се през Втората световна война. Можете да изберете да се биете със съюзниците (Америка и Англия) или с Оста (Германия). Day of Defeat започна като мод на Half-Life и по-късно се разви в игра със собствено име.

Причината, поради която искаме нов Day of Defeat, е, че искаме да проследим повече войни от историята в игрите. Battlefield 1 също е добър вариант за това, но някои от нас обичат да са прости или исторически точни. Нова игра от Втората световна война от Valve, разбира се, ще излезе много по-различно от Battlefield 1.

3. Left 4 Dead 2

Една от най-известните стрелби по зомбита в игралната индустрия: Left 4 Dead разбира се! Както част 1, така и част 2 са малко повече от това да си пробиете път през орди от зомбита, които могат да бъдат напълно разбити с оръжия по ваш избор. Игрите Left 4 Dead нямаха много дълбочина, но въпреки това имат огромен успех и няма да чуете много хора да се оплакват, когато се появи трета част от поредицата. Така че защо не?

Left 4 Dead 2 се развива в пост-апокалиптичен свят на зомбита, където вие и четиричленен екипаж се биете помежду си, за да стигнете на безопасно място на всяка цена. Проправяте си път през градове, блата, села, гори: това просто не спира. Можете да използвате бомби, пушки, автоматични пушки и ръчни оръжия като брадви или бухалки. Но просто срещата с един и същи тип зомбита не е достатъчно забавна и затова играта включва широка гама от различни зомбита, всяко със собствена специалност.

Защо искаме част 3? В момента разполагаме с много готини игри, включително стрелба по зомбита. Просто погледнете The Last of Us например, но стрелба по зомбита като Left 4 Dead 2 е напълно различна игра. Можете да видите много видове среди, скоростта на играта е много висока и специалните зомбита са много готини за косене. Защо не комбинирате аспекта на хардкор шутъра с по-завладяваща и вълнуваща история?

Искате ли да научите повече за един от най-добрите стрелба по зомбита? Вижте нашата рецензия за Left 4 Dead 2!

2. Портал 2

Поредицата Portal е пъзел и шутър от първо лице от Valve и е една от най-обичаните игри сред компютърните геймъри. Но не само сред компютърните геймъри, защото порталните игри са пуснати и на конзола. Освен факта, че игрите имат страхотна история, геймплеят на поредицата Portal е много уникален и това отличава Valve от другите производители на игри. Във всеки случай на Portal не му липсва геймплей, нито дори история и със сигурност не забавление.

Сега сме изминали дълъг път и с днешната технология един нов портал с добра история, добър геймплей, но и високо качество на графиката не би се справил твърде зле в наши дни. В допълнение, създателите също знаят как да съберат хубав диалог, както успяха в Portal 2 с Wheatley и GLaDOS. Дори и да е същата игра в различно яке, тя е достатъчно добра за част 3.

Искате ли да научите повече за тази иновативна пъзел игра? Вижте прегледа на Portal 2!

1. Half Life 2

Това, че Half-Life излиза на върха, разбира се, не е изненада. С тази игра Valve се постави на картата. Поредицата Half-Life е пъзел и шутър от първо лице. Но Half-Life всъщност е много повече от това. Той е основател на много игри, добре познати от които са поредицата Counter Strike, Garry's Mod и Team Fortress 2.

Half-Life 3 е най-търсената игра сред общността и никой наистина не разбира накъде отива играта. Научнофантастичен шутър, който съдържа толкова много различни неща. Научна фантастика, политически проблеми, извънземни и други неприятни чудовища. Една от най-очакваните игри на Valve предстои да бъде обявена. Искаме съобщение за Half-Life 3!

Популярна тема