Топ 5 игри за оцеляване със зомбита - Бийте се с немъртвите

Съдържание:

Топ 5 игри за оцеляване със зомбита - Бийте се с немъртвите
Топ 5 игри за оцеляване със зомбита - Бийте се с немъртвите
Anonim

5. Call of Duty Zombies

Първата игра в списъка е игра, която съществува от дълго време. Говорим за режима на зомбита, който може да се намери в по-новите игри Call of Duty. Режимът води началото си от Call of Duty World at War, където немъртвите са просто предимство за хората, завършили кампанията на играта.

Въпреки това, концепцията за арена, в която трябва да оцелееш като играч, се оказа успешна. По този начин режимът на зомбитата получи своя част от следващите игри. Всички игри имат една и съща формула. Като играч сте изпуснати в ниво и ви е дадена задачата да оцелеете във възможно най-много рундове с врагове.

Оръжия и друго полезно оборудване могат да бъдат закупени със спечелени точки, а има и предимства, които ви дават полезни сили. Отчасти поради популярността на зомбитата от серията Call of Duty, режимът заслужава място в топ 5 на игрите за оцеляване със зомбита.

4. Dead Rising

Много игри за оцеляване имат сериозен тон, но заглавието на четвърто място изобщо го няма. Dead Rising е игра за оцеляване на зомбита в основата си, но й придава свой собствен привкус. Оригиналът от 2006 г. ви поставя в ролята на Франк Уест, журналист, разследващ мистериозна епидемия в американски търговски център.

Той е оставен на местопрестъплението с хеликоптер и има 72 часа, за да завърши историята си. Времевият натиск, който също изпитвате, докато играете, прави играта уникална и също така ви кара да се чувствате изключително под напрежение. И все пак, играта не е толкова сериозна, колкото горното ви кара да вярвате. Защото друг факт, с който е известна поредицата Dead Rising, са лудите методи за убиване на многото зомбита в затрупания търговски център.

От детски велосипеди с пистолети на тях до моторни триони, вързани за метла. Не можете да мислите за него като за полезно оръжие в игрите Dead Rising. Също така в Dead Rising 4, която наскоро беше пусната за Xbox One, можете да се развихрите отново с многото немъртви. Достатъчна причина за място в топ 5 на игрите за оцеляване със зомбита.

3. Resident Evil

След лудия зомби екшън на Dead Rising, преминаваме към номер три в топ 5 на игрите за оцеляване със зомбита. Тази серия съществува от няколко години и започна с оригинала, който излезе на първата PlayStation през 1996 г. Сюжетът в игрите често се върти около мистериозната Umbrella Corporation. Тази компания е производител на така наречения T-вирус.

Този вирус гарантира, че починалите организми се връщат към живота. Всичко обаче не върви според очакванията и резултатът е огромна чума от зомбита. От вас като играч зависи дали ще оцелеете в претоварения свят на Resident Evil. Аспектът на ужасите е част, която е особено централна в по-старите игри от поредицата, а ужасът се завръща отново в предстоящата нова част.

Resident Evil 7 Biohazard ще бъде пусната в началото на 2017 г. и страхотното в играта е, че можете да преминете през цялото приключение с PlayStation VR. Така че през следващите месеци ще има много зомби хоръри, които да очакваме с нетърпение. Достатъчна причина да включите Resident Evil в топ 5 на игрите за оцеляване със зомбита.

2. Left 4 Dead

Втората от тези топ 5 игри за оцеляване със зомбита е поредица, в която действието е от първостепенно значение. Шутър серията на Turtle Rock и Valve успя да изненада много геймъри, когато оригиналната Left 4 Dead видя бял свят през 2008 г. Екшънът със стрелба в комбинация с орди от зомбита, които се нахвърлят върху вас, правят игрите огромно удоволствие за игра.

Възможността да играете и двете части от началото до края с до трима други в кооперативна игра също прави поредицата Left 4 Dead интересна за социалните геймъри. Всяка игра има множество кампании за завършване и всяко приключение ви отвежда до най-лудите места. От летища до болници, можете да мислите за това толкова лудо, колкото ще го намерите в Left 4 Dead.

Отчасти поради забързаното действие и възможността заедно да избягате от немъртвите измети, поредицата Left 4 Dead заслужава достойно място в тези топ 5 игри за оцеляване със зомбита. Left 4 Dead 2 датира от 2009 г., така че остава да видим дали някога ще бъде пусната трета част. В края на краищата, с Valve никога не се знае.

1. Живите мъртви

На първо място в топ 5 на игрите за оцеляване със зомбита намираме една добре позната поредица: The Walking Dead. Сериалът намира своя произход в многото комикси, създадени от Робърт Къркман. Това беше последвано от все по-популярния телевизионен сериал със същото име и накрая разработчикът Telltale излезе с поредица от интерактивни истории, в които вие решавате какво ще се случи в този мрачен свят, пълен със зомбита.

Telltale в момента е зает с разработването на третия сезон на The Walking Dead и след успеха на първите два сезона, очакванията са големи. В това трето приключение Клементайн отново действа като главен герой на историята, въпреки че е остаряла с няколко години.

Точните подробности за историята на The Walking Dead сезон 3 все още не са налични, но за щастие чакането не е дълго. По-късно този месец вече можете да започнете с първите два епизода от новия сезон и ще разберете каква е съдбата на Clementine.

Пропускате ли игри, които принадлежат към топ 5 на игрите за оцеляване със зомбита? Кажете ни в коментарите по-долу!

Популярна тема