Джеймс Гън работи върху друг филм на DC

Съдържание:

Джеймс Гън работи върху друг филм на DC
Джеймс Гън работи върху друг филм на DC
Anonim

В публикация в Twitter Джеймс Гън обяви, че работи върху нови DC заглавия в допълнение към Peacemaker. Туитовете произлизат от фен, публикуван за публикация в Instagram, публикувана от Gunn. На снимката той отпразнува шестата си годишнина с приятелката си Дженифър Холанд. Той казва в коментарите, че новият проект е малко по-различен от Deadshot vs. кървав спорт. Той също така споменава, че новият филм няма да бъде разкрит по време на предстоящия DC Fandome, тъй като все още не е готов.

В допълнение към заснемането на HBO спин-офа на Peacemaker, Gunn вече е зает и с третата част на Guardians of the Galaxy. В допълнение към филма ще има и спин-оф I am Groot и специален празник, който ще се появи някъде през 2022 г.

Отрядът самоубийци получи много положителен отговор при пускането си и е най-стриймваният филм на DC на HBO Max. След като Peacemaker ще излезе по HBO Max следващата година, феновете са много развълнувани да видят какво още Гън ще направи за DC.

Проект на Харли Куин?

Все още има много спекулации за това какво ще бъде новият проект на Gunn. Той спомена преди, че обича да работи с Марго Роби, така че може да има проект за Харли Куин. Освен това е възможно той да иска да се съсредоточи върху друг герой от Suicide Squad като Bloodsport.

Популярна тема