Pixar споделя трейлър за Lightyear

Съдържание:

Pixar споделя трейлър за Lightyear
Pixar споделя трейлър за Lightyear
Anonim

Pixar показаха първия трейлър на Lightyear. Филмът е спин-оф на франчайза Toy Story. Той се върти около историята на истинския Бъз Лайтиър, на който е базирана куклата от „Играта на играчките“. Филмът изглежда много по-различно от филмите за Играта на играчките. Тим Алън беше гласът на Бъз, но Крис Еванс сега ще бъде гласът на Космическия рейнджър.

През декември 2020 г. вече беше обявен спин-офът Lightyear. Режисьор е Ангъс Маклейн. Помагал е с много филми на Pixar. Няколко късометражни филма и телевизионни специални филми са режисирани от него, но никога игрален филм. В това отношение Lightyear е неговият солов режисьорски дебют.

Във франчайза „Играта на играчките“Бъз си мислеше, че е истински космически рейнджър, който е спасил вселената, като е попречил на император Зург да унищожи вселената. В крайна сметка Бъз Лайтър разбра, че е просто играчка. В края на трейлъра за Lightyear чувате и част от известния цитат на Бъз „До безкрайност и отвъд“, но този цитат не се чува напълно. Трейлърът все пак е закачка.

Първи плакат Lightyear

В допълнение към трейлъра, Pixar сподели и първи постер на филма. Плакатът показва познатия бял и зелен костюм на Бъз Лайтър в космоса. Плакатът гласи, че филмът ще излезе по кината през юни 2022 г.

Популярна тема