Как се запознах с баща ви ще се провали ли?

Съдържание:

Как се запознах с баща ви ще се провали ли?
Как се запознах с баща ви ще се провали ли?
Anonim

Поредицата, разбира се, е отделна част от сериала Как се запознах с майка ви, но тук-там са направени корекции. Сериалът ще бъде пуснат на Hulu. И докато много фенове го очакват с нетърпение, изглежда, че този сериал ще се окаже огромен провал. Под публикацията в Twitter, която показва трейлъра, има много негативни коментари: „Наистина го очаквах с нетърпение, но изглежда зле в трейлъра“, каза някой в Twitter. Това е само един от многото негативни коментари. „Това е шоу, което никой не поиска, но въпреки това го получихме.“

Поредицата „Как се запознах с баща ви“основно има същата настройка като „Как се запознах с майка ви“. Историята се върти около жена, Софи, която разказва на децата си как се е запознала със съпруга си. Сериалът „Как се запознах с майка ви“имаше такъв успех, защото всеки празник минаваше в сериала. Всеки празник имаше своя забавен или забавен момент. Новата поредица „Как се запознах с баща ви“ще излезе на 18 януари 2022 г., така че пропуска много празници, които шоуто трябва да включва.

Ще бъде ли толкова успешен, колкото оригинала?

Шоуто, според много потребители на Twitter, е просто евтина копия на Как се запознах с майка ви. Феновете не са доволни от това отделяне и го показаха ясно. Не е ясно какво ще се направи с отрицателната обратна връзка, но шоуто ще продължи да се излъчва в стрийминг услугата Hulu. Без съмнение няма да бъде толкова успешен, колкото „Как се запознах с баща ви“, но може да е чудесен вариант за гледане в един мръсен дъждовен съботен следобед.

Популярна тема