Колин Фарел също играе Пингвина в спин-оф сериали

Съдържание:

Колин Фарел също играе Пингвина в спин-оф сериали
Колин Фарел също играе Пингвина в спин-оф сериали
Anonim

Вече беше известно, че предстои спин-оф сериал около Пингвина, но дали Колин Фарел ще поеме тази роля все още беше въпросът. Сега Variety съобщава, че Фарел е подписал да играе Пингвин. Този спин-оф сериал на The Batman е изцяло на тема Penguin и ще бъде направен за HBO Max. През март 2022 г. ще излезе The Batman, в който Фарел ще направи своя дебют като добре познатия злодей.

По-рано беше съобщено, че се работи по сериал за Пингвин, но по това време Фарел все още не беше подписал да поеме ролята на Пингвин. Сериалът ще трябва да разкаже предисторията на The Penguin in Gotham City. Изпълнителните продуценти на това шоу са не кой да е, а Мат Рийвс, режисьорът на Батман, и продуцентът Дилън Кларк. Сценарият е написан от Лорън ЛеФранк.

Кой играеше The Penguin?

Все още не знаем много за Пингвина. За разлика от други герои и злодеи, не е имало много истории за произхода на Пингвина. Само в поредицата Gotham видяхме Осуалд Кобълпот, както всъщност се нарича Пингвинът, да се появи като млада версия. Ето защо е интересно, че получаваме по-добра картина на миналото му.

Farrell е високо оценен за ролите си в The Lobster и In Bruges. Сега той също ще бъде видян в този спин-оф сериал. Преди това Дани Де Вито пое ролята на Пингвин и каза в интервю, че би искал да поеме тази роля отново. Засега Де Вито трябва да направи път на Фарел.

Популярна тема