Режисьорът Вон ще вдъхне нов живот на Wolverine

Съдържание:

Режисьорът Вон ще вдъхне нов живот на Wolverine
Режисьорът Вон ще вдъхне нов живот на Wolverine
Anonim

В интервю за новия филм на режисьора Вон, The King's Man, режисьорът беше попитан за кой герой от X-Men би избрал да направи филм. Без съмнение Вон избра Wolverine. Не е странен избор, тъй като Wolverine е единственият, с когото Вон е направил малко. Ако Вон прокара, може да има нов филм за Wolverine с нов актьор.

Вон не е съвсем нов за X-Men. На режисьора е позволено да вдъхне нов живот на някои герои във филма X-Men: First Class. Единственият, с когото Вон все още не е работил, е Върколак и той няма търпение да промени това. Върколак, който се играе от австралийския актьор Хю Джакман от 2000 г., е може би най-популярният член на групата X-Men. Този вълк в човешка кожа има три отделни филма.

Кой ще бъде следващият Върколак?

Когато Вон ще прави нов филм за Върколак, актьорът ще бъде само заменен. Потенциалните заместници включват: Taron Egerton и Aaron Taylor-Johnson. Който и да поеме ролята, новият филм за Върколак със сигурност ще има огромен успех сред феновете. Въпросът е дали филмът някога ще се появи, но ако Вон продължи най-добрия си етап, можем да очакваме филм за Върколак някъде през 2023 или 2024 г.

Популярна тема