Първите изображения на спин-офа на The Witcher са разкрити

Съдържание:

Първите изображения на спин-офа на The Witcher са разкрити
Първите изображения на спин-офа на The Witcher са разкрити
Anonim

Преди известно време Netflix обяви, че ще има отделна поредица от The Witcher. Този сериал щеше да се казва Blood Origin, но не се знаеше много повече за него. Дотогава, защото Netflix показа първите изображения.

Ще видим ли Гералт и други вещици в спин-офа?

Не изглежда, че вещиците, които познаваме, ще бъдат включени в поредицата. Blood Origin се развива 1200 години преди събитията от The Witcher. По това време, според книгите, все още не е имало вещици. Всъщност там дори нямаше хора. Само „старите раси“като елфи и джуджета обитават света на The Witcher. Поредицата ще покаже как се е появило всичко в света на The Witcher.

От трейлъра също не получаваме много информация за историята на сериала. Не може да се говори, но се вижда, че ще има много битка. В описанието под видеото Netflix дава кратко обяснение за какво ще бъде сериалът.

Кога точно сериалът ще бъде показан в Netflix все още не е известно, в края на трейлъра се казва, че сериалът ще дойде в Netflix през 2022 г. Така че някъде през следващата година можем поне да гледаме поредицата и да добием по-добра представа за това как работи светът на The Witcher.

Популярна тема