Тихо място получава отделен филм и нов филм

Съдържание:

Тихо място получава отделен филм и нов филм
Тихо място получава отделен филм и нов филм
Anonim

Може да имаме добри новини за киноманите сред нас. Ако сте харесали филмите A Quiet Place, днес дойде много хубаво съобщение. Paramount обяви повече за бъдещето на франчайза.

Тихо място получава трета част. Филмът е планиран за 2025 г., обяви Paramount в разговор със своите инвеститори. Paramount направи няколко изявления днес относно предстоящите заглавия. Например, вече беше казано повече за нов филм за Соник и телевизионен сериал за Knuckles.

Нов филм по-близо, отколкото си мислите

Сега 2025 изглежда е в далечното бъдеще, но ако звучи така, сякаш A Quiet Place ще бъде забравен дотогава, имаме добри новини. Paramount също така ви уведомява, че е на път да се появи отделен филм, който можем да очакваме много по-рано. Спин-оф филмът вече беше наименуван миналата година, но Paramount потвърди в своя туит, че продукцията все още е в разгара си.

Въпреки че все още не се знае много за втория филм, вече знаем кога да го очакваме. Филмът трябваше да излезе около 31 март следващата година. Филмът е с режисьор Джеф Никълс начело и той също се казва, че е човекът, който е написал сценария. Не е потвърдено дали Джеф Никълс действително е написал сценария.

Тихо място в процес на създаване

Тази планина от информация за франчайза на A Quiet Place не е пълна, защото феновете също могат да очакват игра през 2022 г. Твърди се, че играта е за неразказана история за оцеляване. Играта е описана като приключение на ужасите за един играч, базирано на история. Все още няма показани изображения. Тъй като се знае толкова малко за играта, остава да видим дали ще стигне до изданието през 2022 г.

Препоръчано: