Робърт Дауни Джуниър правейки два сериала за Шерлок Холмс за HBO Max

Съдържание:

Робърт Дауни Джуниър правейки два сериала за Шерлок Холмс за HBO Max
Робърт Дауни Джуниър правейки два сериала за Шерлок Холмс за HBO Max
Anonim

Първият филм за Шерлок Холмс от Warner Bros. излезе през 2009 г. и видя Робърт Дауни младши. и Джуд Лоу като Холмс и Уотсън. Филмът имаше огромен успех и доведе до продължение през 2011 г., наречено Шерлок Холмс: Игра на сенки. Warner Bros. видя началото на нов франчайз, но поради ролята на Дауни като Железния човек в MCU, трети филм тепърва предстои. Изглеждаше, че филмът най-накрая ще излезе през 2021 г., но пандемията хвърли ключ в работата.

Оттогава не е обявена нова дата на пускане, но това все още не означава края на франчайза. Според The Hollywood Reporter Дауни работи с продуцентската си компания Team Downey върху два отделни сериала за HBO Max. И двата сериала все още са в ранен етап на разработка, така че ще мине известно време, преди серията да може да бъде видяна.

Ще има ли Шерлок Холмс 3?

Дауни е изпълнителен продуцент на сериала. Не е ясно дали той отново ще влезе в мантията на добре познатия детектив в единия или и в двата проекта. Hollywood Reporter също така съобщава, че Sherlock Holmes 3 не е напреднал отвъд фазата на разработка в Warner Bros., така че въпросът е дали филмът все още ще бъде там. Във всеки случай, феновете могат да очакват с нетърпение тези нови серии.

Популярна тема