5 причини да гледате Invincible

Съдържание:

5 причини да гледате Invincible
5 причини да гледате Invincible
Anonim

Invincible е чисто нов сериал на Amazon Prime Video, в центъра на който е младият Марк Грейсън. Той е нормален тийнейджър с изключение на факта, че баща му е най-добрият супергерой на земята. Самият младеж също е на път да придобие суперсили. И все пак сериалът е много повече от типичната история. Ето защо изброяваме пет причини, поради които трябва да гледате сериала "Непобедимите".

От създателите на The Walking Dead

Нека да започнем добре веднага. Новата поредица Invincible идва от никой друг, а от Робърт Къркман, човекът, който някога е създал The Walking Dead. Писателят е отговорен за поредицата комикси Invincible. В това отношение двете серии започнаха по подобен начин.

И двете първоначално излязоха като комикси, преди да бъдат превърнати в сериали. За разлика от The Walking Dead, Invincible не се разработва само от Frank Darabont. Режисьорът на „Изкуплението Шоушенк“и бивш водещ на „Живите мъртви“не е свързан с този сериал.

Image
Image

Звезден състав

Въпреки това има много други известни звезди, свързани със сериала. Марк Грейсън, известен също като супергероя Непобедимия, се играе от никой друг, а от Стивън Йън. Актьорът е най-известен с ролята си на Глен в „Живите мъртви“. Той в никакъв случай не е единственият актьор от Walking Dead, който се появява в този сериал. Лорън Кохан (Маги), Сонекуа Мартин-Грийн (Саша), Чад Л. Коулман (Тайрийс), Майкъл Къдлиц (Ейбрахам), Лени Джеймс (Морган) и Рос Маркуанд (Аарон) също са в сериала.

Въпреки това не всичко е казано с това. Големи имена като Дж. К. Симънс (филмите за Спайдърмен на Сам Рейми) и Марк Хамил (Междузвездни войни) също играят главни роли. В сериала участват още Зази Бийц (Атланта, Дедпул 2), Махершала Али (Лунна светлина), Сет Роген (Лоши съседи), Езра Милър (Лигата на справедливостта) и много други. Можем да продължаваме така, ако сме честни. В крайна сметка дори още не сме споменали създателите на Rick & Morty!

Не типичният ви супергерой

Защо всички тези големи имена са свързани със сериала, може би се чудите. В края на краищата, първият трейлър ви напомня, че това е вашата типична серия за супергерои, но под формата на анимация. Тогава просто грешите напълно. Invincible е по-скоро The Boys.

Онази друга добре позната серия на Amazon Prime Video, в която супергероите пеят малко по-ниско, прилича много повече на Invincible по отношение на атмосферата. Също така в новата серия има обиди и кръвта се пръска от екрана ви. Само първият епизод има шепа моменти, които карат героите (и нас като зрители) почти да повърнат заради ужасяващите визуализации.

Image
Image

Завъртане след завъртане

Всъщност сравнението с Game of Thrones е доста лесно да се направи. Единствената голяма разлика е, че Invincible е изцяло за супергерои. В това отношение той смесва Marvel/DC с Game of Thrones. Особено когато става дума за обрати.

Сериалът е пълен с обрати, които вие като зрител няма да видите. Можете да правите прогнози, но ако не сте чели комиксите, кристалната топка няма да ви помогне. След всеки епизод има какво да спекулираме какво предстои.

Поредицата Invincible е тийзър за филма

В допълнение към анимационен сериал, базиран на поредицата от комикси, който вече е на Amazon Prime Video, ще има и филм с действие на живо. Този също се разработва от Сет Роген. В това отношение можете да видите филма и като добра подготовка за предстоящия филм.

За съжаление все още няма премиерна дата за този филм. А дотогава можем да се насладим на сериала. Първите три епизода бяха достъпни веднага в деня на пускане (26 март). Всеки епизод продължава над 40 минути, което го прави два пъти по-забавен от типичния анимационен сериал!

Популярна тема