Loki сезон 2 може да е чак през 2023 г

Съдържание:

Loki сезон 2 може да е чак през 2023 г
Loki сезон 2 може да е чак през 2023 г
Anonim

Поредицата Локи беше истински хит на Disney+. Следователно може да не е изненада, че Loki е първият сериал на MCU Disney+, който получава втори сезон. Това за съжаление ще отнеме известно време, тъй като режисьорът Кейт Херън напусна сериала. Тя направи това заради други проекти, по които работи. В интервю за Deadline Herron обяви, че първоначално няма планове да прави следващ сезон. Тя би го запазила до 1 сезон. Това показва, че плановете за втори сезон са направени само по време на продукцията на сезон 1.

Loki сезон 2 в процес на разработка

В интервю за Collider Кевин Фейги казва, че вече се работи по втория сезон на Локи. Сега се търси основно нов режисьор за сериала. Полагат се и усилия да се върнат възможно най-много членове на творческия екип за сезон 2. Според Фейги вече има начална дата, но дали ще бъде спазена, не е сигурно. Възможно е вторият сезон да бъде изместен за 2023 г.

Локи сезон 1 завърши с голям провал. Връх, който въвежда концепцията за мултивселената в MCU. Така че трябва да изчакаме още малко, преди да има продължение на този клифхенджър. Можете да прочетете цялото обяснение за края на сезон 1 на Локи тук.

Популярна тема