Shadow and Bone смесва Game of Thrones с Pride & Prejudice [Интервю с актьорския състав]

Съдържание:

Shadow and Bone смесва Game of Thrones с Pride & Prejudice [Интервю с актьорския състав]
Shadow and Bone смесва Game of Thrones с Pride & Prejudice [Интервю с актьорския състав]
Anonim

Актуализация - Shadow & Bone вече в Netflix

От днес сериалът Shadow & Bone е в Netflix. Сериалът има осем епизода. Наскоро имахме ексклузивно интервю с Бен Барнс и други членове на актьорския състав. Също така следете уебсайта днес, за да спечелите книгите, на които е базиран телевизионният сериал следващата седмица.

Оригинална статия тук:

Разговаряхме с Барнс, другите членове на актьорския състав и създателите на новата фентъзи серия, която ще излезе на 23 април. Осем епизода са планирани за първия сезон и ако зависи от Барнс, определено трябва да го проверите. Не само защото играе роля, но защото Кириган изглежда е повратна точка в кариерата му за него.

От принц Каспиан до Кириган

Барнс е гравиран в паметта на зрителя като младия принц, който участва във втория филм от Хрониките на Нарния. Той беше принц Каспиан, обещаният герой на магическата земя. След ролята си във филма от 2008 г., той се завърна към героя в третата част, която се появи през 2010 г.

След това нещата около актьора утихнаха за известно време, докато той не се появи като един от главните актьори в Westworld през 2016 г. Новият хитов сериал на HBO имаше фантастичен първи сезон, в който Барнс изигра омразния Логан Делос. Година по-късно британецът отново се появи като злодей. Този път в сериала на Marvel/Netflix The Punisher.

Със Shadow and Bone актьорът казва, че е поел нова посока, която също пасва идеално на мястото, където някога е започнал в Нарния. Барнс: „Мисля, че за мен е наистина интересно да играя този герой, защото съм израснал в тези истории за съзряване, където момчета се разхождат с мечове. Сега съм малко по-голям и играя герой, който е на върха на стълбата. Някой с привлекателност и статус, когото всички гледат веднага щом влезе в стаята. Хората слушат какво има да каже.“

Image
Image

Кириган е шефът

Генерал Кириган е един от главните герои в Shadow and Bone. В света на поредицата на Netflix (която произлиза от поредица от книги от 2012 г.), Кириган е главата на армията и той управлява изстрелите. Например, той изпраща героинята на историята, Алина Старков (изиграна от Джеси Мей Ли) в училище, след като тя използва специалната си сила, за да прогони чудовища за първи път.

Алина се обучава за магическа армия, известна като Гриша, но опасни врагове дебнат. Например, има Shadow Fold, огромна област, която разделя Кралство Равка. Този развъдник на чудовища, така да се каже, разделя страната на две и ужасява всеки гражданин.

Специален кастинг

Тъй като сериалът е базиран на едноименната книга, британецът носи голямо чувство за отговорност да изобрази света и героя възможно най-автентично. „Тя [Лий Бардуго, бел.ред.] създава тази вселена от години и след това да я види пред вас трябва да е било странно за нея. Така че беше важно за мен и другите членове на актьорския състав да я развълнуваме как изглежда всичко, когато оживее,” каза Барнс.

И все пак това посещение за авторката беше различно от това, което вероятно си е представяла. Барнс реши да се пошегува с писателката, която Барнс имаше предвид, когато създаде Кириган. Барнс: „В деня, когато тя дойде на снимачната площадка, аз се промъкнах при нея и й прошепнах в ухото „Добре, направи ме свой злодей“и всички се смееха, а тя ме прегърна.“

Image
Image

Игра на тронове x Гордост и предразсъдъци

В крайна сметка, развълнувана не е думата, която Бардуго би избрала, когато става въпрос да види как въображението й оживява. „Никога не съм очаквал, че ще бъде толкова вълнуващо“, казва писателят. „Нищо не можеше да ме подготви за шока и вълнението да видя този първи тийзър трейлър. Това, че всичко наистина ще се случи, е много емоционално за мен и дори странно да видя как всичко оживява.“

За тези, които не са запознати с поредицата, сценаристът има и лично съобщение. „Shadow and Bone е смесица между Game of Thrones, Ocean's Eleven и Pride & Prejudice“, каза Бардуго.„Да“, извиква шоурънърът Ерик Хайсерър направо в разговора в Zoom. „Открадвам отговора й!“

Shadow and Bone ще бъде наличен в Netflix от 23 април. След това всичките осем епизода ще бъдат пренесени директно в услугата за стрийминг. Това ви дава достатъчно време, за да прочетете първо книгите, на които е базирана поредицата.

Тази статия е последно актуализирана на 23 април 2021 г.

Популярна тема