Мандалорианският най-нелегално изтеглен сериал през 2020 г

Съдържание:

Мандалорианският най-нелегално изтеглен сериал през 2020 г
Мандалорианският най-нелегално изтеглен сериал през 2020 г
Anonim

С всички налични услуги за стрийминг днес не е загадка защо хората се обръщат към торенти. В крайна сметка прехвърлянето на сума към Netflix, Amazon Prime и Disney+ всеки месец може да бъде много скъпо. Особено с последната услуга за стрийминг, която представя няколко нови филма и сериала.

Новото съдържание, което Disney пуска в услугата, е просто много популярно. Според Torrent Freak, The Mandalorian е най-нелегално изтегляният сериал за 2020 г. Това се отнася за данни, събрани чрез торент сайта BitTorrent. Миналата година The Mandalorian все още беше на трето място, но се изкачи до челната позиция през 2020 г.

Кои сериали са по-популярни?

Първото място за The Mandalorian просто не беше убедителна победа. Научно-фантастичният сериал едва успя да надмине The Boys от Amazon Prime и Westworld от HBO. Първите пет се допълват съответно от Vikings и Star Trek: Picard.

В топ 10 са и много нови сериали, които не са били в списъка в предишни години. Това отчасти се дължи на спирането на Game of Thrones. Тази поредица успя да задържи титлата няколко поредни години, но след края й се създаде вакуум във властта.

Популярна тема