Amazon MMO New World отложено след успешна бета версия

Съдържание:

Amazon MMO New World отложено след успешна бета версия
Amazon MMO New World отложено след успешна бета версия
Anonim

New World трябваше да бъде пуснат миналата година, но след бета версия, която беше приета със смесени чувства от играчите, Amazon отново отиде на чертожната дъска. Резултатът, който студиото постигна сега, се приема много по-добре, но играчите все още трябва да изчакат още малко за изданието.

Чрез изявление в Twitter, разработчикът обяви, че New World ще бъде отложен. За щастие, този път няма да е пълна година, тъй като MMO ще излезе на 28 септември вместо на 31 август. Според изявлението, студиото е решило да отложи играта, за да внедри обратната връзка от играчите от бета версията в играта.

Бета голям успех за New World

Миналия месец всички играчи, които са поръчали предварително или са избрали на случаен принцип New World, успяха да участват в затворената бета версия на играта. Този тест може да се разглежда като голям успех от Amazon, тъй като бета привлече огромен брой играчи. Например, в един момент имаше повече от 200 000 играчи, които играеха играта едновременно чрез Steam.

Не само положителни съобщения излязоха за бета версията. Няколко потребители съобщиха, че New World е разрушил тяхната много скъпа RTX 3090. Според Amazon това не е "широко разпространен проблем", но е въведена актуализация, за да се коригира причината.

Препоръчано: