Издаването на Battlefield 2042 е отложено за 2022 г.

Съдържание:

Издаването на Battlefield 2042 е отложено за 2022 г.
Издаването на Battlefield 2042 е отложено за 2022 г.
Anonim

Актуализация - Официално отложено

Сега куршумът минава през църквата. Battlefield 2042 се отлага. Можете да прочетете всичко за това тук.

Grubb заявява, че поне още една игра тази седмица е отложена. Обикновено надеждният журналист не споменава за кое заглавие става въпрос, но казва, че отлагането ще бъде обявено тази седмица. Все пак изглежда доста ясно коя игра ще получи печат за отлагане: Battlefield 2042. Други запознати казват, че новата мултиплейър игра от EA и DICE ще бъде отложена.

По-конкретно, YouTuber Dealer Gaming казва, че Battlefield 2042 ще бъде отложен за 2022 г. Въпреки че отлагането все още не е потвърдено, има следи, които подсказват, че нещо не е както трябва зад кулисите. Например, бета версията на играта все още не е пусната, докато играта вече ще бъде пусната следващия месец. Тази бета версия първоначално трябваше да бъде пусната миналия месец.

Изданието на Battlefield 2042 все още може да е през 2021 г

Остава да видим дали Battlefield 2042 ще бъде отложен за 2022 г. Все още има несигурност по този въпрос. Когато Dealer Gaming чува от своите източници, че играта ще бъде отложена за 2022 г., Shpeshal_Nick заявява, че е чувал само, че играта ще бъде отложена. Той също така заявява, че играта ще бъде отложена за по-късен момент тази година. В крайна сметка ноември и декември все още са отворени като месеци, в които играта може да бъде пусната. В крайна сметка датата на пускане на Battlefield 2042 вече е 22 октомври 2021 г.

Първата игра на Battlefield от три години е планирана за различни платформи. Играта ще бъде пусната засега на 22 октомври за PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X и PC.

Препоръчано: