Официално: Пускането на Battlefield 2042 е отложено от EA

Съдържание:

Официално: Пускането на Battlefield 2042 е отложено от EA
Официално: Пускането на Battlefield 2042 е отложено от EA
Anonim

Последните няколко дни бяха много мрачни за любителите на игрите. Много заглавия бяха внезапно отложени, включително Dying Light 2 и версията от следващо поколение на Grand Theft Auto V. В сряда имаше и инфаркт за феновете на Battlefield 2042. Според слуховете играта ще бъде отложена за 2022 г.

Сега се оказва, че слуховете са верни, но за щастие не толкова крайни. Чрез съобщение в Twitter екипът за разработка наистина потвърди, че пускането на Battlefield 2024 ще бъде отложено, но за 19 ноември 2021 г. Това позволява на DICE да работи по играта с един месец по-дълго и феновете не трябва да чакат още шест месеца за освобождаването.

Необходимо е допълнително време за Battlefield 2042

В изявлението DICE заявява, че просто е необходимо повече време, за да превърнете Battlefield 2042 в незабравимо изживяване. Разработчикът очакваше да може да работи отново с целия екип от офиса по-рано, но това все още не е възможно поради коронавируса. В резултат на това разработването на Battlefield 2042 се превърна в голямо предизвикателство.

Много фенове също подозираха, че пускането на Battlefield 2042 ще бъде отложено. Заглавието трябваше да бъде в отворена бета версия през септември, но все още нищо не се знаеше за него. С оригиналното издание през октомври времето за обработка на обратната връзка от отворената бета версия щеше да е много малко.

Препоръчано: