Panics Playdate преносим компютър отложен за 2022 г

Съдържание:

Panics Playdate преносим компютър отложен за 2022 г
Panics Playdate преносим компютър отложен за 2022 г
Anonim

Panic планира да достави първата вълна от предварителни поръчки на своята конзола за мини игри в края на 2021 г. За съжаление както недостигът на процесора, така и лошата батерия хвърлят ключ в работата. Panic изпрати имейл до всички, които са поръчали предварително, със съобщението, че устройствата са отложени.

Като начало, имаше проблем с батерията, която не издържа достатъчно дълго. Намерението беше батерията на Playdate да издържи дълго време и да не се налага да се зарежда веднага, ако не сте използвали Playdate известно време. За съжаление, батериите, доставени на Panic, не бяха достатъчно добри и в много случаи дори дефектни. Panic изпрати всички 5000 устройства, които получи обратно във фабриката и сега дава на конзолите различна, още по-добра батерия. Разбира се, всичко това отнема много време.

Недостигът на чип също влияе върху забавянето. Процесорът, който трябваше да бъде в конзолата, е изчерпан и не може да бъде доставен в краткосрочен план. Затова беше решено да се използва друг процесор. „Ние модифицирахме дънната платка на Playdate, така че да можем да използваме подобен, но по-разпространен чип в световен мащаб“, каза Panic в имейл до предварителните поръчки. Въпреки че новият процесор е лесно достъпен, хардуерната настройка е причинила забавяне.

Кога всеки ще получи своята дата за игра?

Panic съобщава, че хората с предварителна поръчка не са загубили приоритета си в списъка на чакащите. Те ще получат своята конзола възможно най-скоро. Първите 20 000 поръчки ще бъдат раздадени в началото на 2022 г. Това беше планирано да се случи в края на 2021 г. Компанията вярва, че поръчки над 50 000 няма да бъдат обработени до 2023 г.

Препоръчано: