Fall Guys ще бъде безплатен и ще получи надграждане от следващо поколение

Съдържание:

Fall Guys ще бъде безплатен и ще получи надграждане от следващо поколение
Fall Guys ще бъде безплатен и ще получи надграждане от следващо поколение
Anonim

В демонстрация на Fall Guys Announcement, създателите на Fall Guys обявиха, че играта ще бъде безплатна за всички от 21 юни. Играчите, които вече са имали играта преди тази актуализация, не са в неравностойно положение, защото могат да се насладят на безплатен „наследен пакет“. Този пакет съдържа множество скинове и сезонен пропуск за следващия сезон.

Играчите на Nintendo Switch и Xbox могат да се поглезят. Fall Guys идва на тези конзоли за първи път. Освен това играта ще получи и надстройка от следващо поколение и ще има версия за Playstation 5 и Xbox Series X. Играчите на компютър ще изпитат най-голямата промяна, тъй като Fall Guys ще може да се играе изключително в Epic Games и следователно ще изчезне от Steam. Причината за това е, че Mediatonic, създателят на Fall Guys, беше купен от Epic Games миналата година.

Най-голямата актуализация на Fall Guys

Освен че прави Fall Guys достъпни за повече хора, играта получава и най-голямата си актуализация досега. Например, добавят се още мини-игри и става възможно да създадете свой собствен курс. В допълнение към наградите, ще има и нова валута, наречена „Show Bucks“. С това можете да закупите сезонния пропуск и да постигнете изключително бърз напредък.

Системата Fall Guys също получава голямо подобрение, тъй като от 21 юни ще има кръстосана игра. Така че няма значение коя платформа имат вашите приятели, винаги можете да играете с всички от новата актуализация. Освен това ще има и кръстосана прогресия. Така че, когато използвате различни конзоли, става възможно да влезете с един и същ акаунт в Epic Games, за да запазите същия напредък на всяка платформа.

Препоръчано: