Свързване на Xbox Live с Discord предстои скоро

Съдържание:

Свързване на Xbox Live с Discord предстои скоро
Свързване на Xbox Live с Discord предстои скоро
Anonim

Microsoft съобщава, че това ще позволи на геймърите на Xbox да споделят присъствието си в Xbox Live с приятелите си в Discord и да показват какви игри играят. Надяваме се, че геймърите в Discord ще решат да запалят своя Xbox и да играят игра с приятелите си.

Xbox Insiders ще бъдат първите, които ще свържат своите Xbox Live акаунти с Discord през следващите седмици. Но Microsoft също казва, че скоро ще бъде достъпен за всички потребители. Според компанията връзката е възможна благодарение на отзивите на потребителите.

След Facebook и Twitter, Discord е третата социална медийна платформа, която може да бъде свързана с Xbox Live. Потребителите на Discord вече могат да свържат по-голям избор от социални медии към своя акаунт в Discord: Facebook, Twitter, Skype и Steam, наред с други, предшестваха Xbox Live.

Свързване на Xbox Live с Discord следващата стъпка

Microsoft експериментира с междуплатформени игри от дълго време, позволявайки на компютърните геймъри да се състезават срещу играчи на Xbox в редица игри като Gears of War 4 или Sea of Thieves. Може би в бъдеще ще има още повече възможности за различни платформи чрез свързване на Xbox Live с Discord. Изглежда, че Microsoft се опитва да сближи потребителите на Xbox и Windows.

Microsoft изглежда прави всичко възможно, за да поддържа играчите щастливи в Xbox; По-рано беше обявено, че редица класически игри от оригиналния Xbox, включително The Elder Scrolls 3: Morrowind, Conker Live и Reloaded и SSX 3, ще могат да се играят на Xbox One. Редица игри за Xbox 360 също получиха надграждане „Xbox X Enhanced“, което ги прави да изглеждат по-добре на Xbox One.

Препоръчано: